Meld misbruik

• We houden ons dagelijks bezig om met jouw hulp onze website schoon en overzichtelijk te houden.

Welke maatregelen nemen we bij oplichting?

• Het blokkeren van accounts.
    • Het verwijderen van verdachte zoekertjes,
    • We sturen een e-mail met een waarschuwing. Deze e-mail gaat naar de mogelijke kopers die in contact zijn geweest met de mogelijke oplichter.
    • Het verbeteren van onze voorlichting.
  • Als u zoekertjes tegenkomt die niet volgens de regels van 2dehands.be zijn geplaatst of als u verdachte adverteerders tegenkomt, kunt u deze bij ons tippen via de ‘Meld Misbruik’ knop. Deze knop vindt u onder ieder zoekertje.