Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Betaling

 • Maak duidelijke afspraken over de betalingswijze!

  Bank of overschrijvingsformulier

  Als de adverteerder wil dat u het volledige bedrag voor het artikel stort op haar of zijn rekening, vóór ontvangst van het artikel, moet u zeer zeker van uw zaak zijn.

  Is dit de enige manier waarop de adverteerder zaken wil doen? Vraag dan of u een deel van het bedrag kan storten. U kunt dan na ontvangst van het artikel het resterende bedrag storten. 

  Wil de adverteerder zaken doen via Western Union of een buitenlandse bank? Dan heeft u een grote kans dat u te maken heeft met oplichters. Haak gewoon af.

  PayPal

  Met PayPal kunt u met een e-mailadres online betalingen verzenden en ontvangen. 

  Voor meer informatie over PayPal, klikt u hier. Voor het gebruik van PayPal, raden wij u aan de Algemene Voorwaarden van deze betaalmethode te lezen. Klik hier om veiligheidstips voor het gebruik van PayPal te raadplegen.

  Prepaid card


  Een prepaid card is een herlaadbare kaart waarmee je dezelfde betalingen kan uitvoeren als met een kredietkaart of betaalkaart.
  In tegenstelling tot een kredietkaart, moet je voor de prepaid card geen krediet openen. Als houder van de kaart zet je zelf een bedrag op je Prepaid card en kun je dit bedrag gebruiken voor je betalingen op het internet, in winkels of voor geldafhalingen.

  Een Prepaid card is voor iedereen toegankelijk (min 18 jaar): er gaat geen acceptatieprocedure aan vooraf.
  Opgelet: Prepaid Cards worden meer en meer gebruikt. Toch is het aangeraden om extra voorzichtig te zijn (een prepaid kaart is immers anoniem) en zoveel mogelijk informatie over de verkoper de verzamelen voor een transactie.
  Voorbeelden van prepaid kaarten: Paysafe, 3V, bpost,…

  Contant betalen

  Een zeer veilige manier van het afronden van een transactie is door af te spreken met de (ver)koper. U ziet als koper direct wat u koopt. Als verkoper heeft u direct uw geld in handen. 

  Is de afstand te groot? Houdt u zich aan onderstaande tips en voorkom oplichting:

  - Spreek af op een voor u vertrouwde locatie. Blijf op de afgesproken locatie. Rond de transactie af met dezelfde contactpersoon. 
   
  - Als het om grote geldbedragen gaat, neem nooit het gehele bedrag mee. Ga naar de mistercash om het resterende bedrag af te halen wanneer u het artikel in handen heeft.

  Onder rembours

  Bij het postkantoor kunt u een pakket onder rembours verzenden. De koper ontvangt het artikel en betaalt het gekochte artikel aan de postbode.

  De risico's voor de koper:

  Er kan in het pakket altijd iets anders zitten dan wat u hebt gekocht via onze website. Kent u de postbode niet? Vraag altijd zijn identiteitskaart. Kan hij zijn identiteitskaart niet laten zien, betaal dan niet!

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons