Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Kopen

 • Er zijn vier opties om de bieder te contacteren.

  - Als er op je zoekertje geboden wordt, krijg je een e-mail met als onderwerp ‘Nieuw bod op je zoekertje’. Open de e-mail. Je ziet het e-mailadres van de bieder. Kopieer dit e-mailadres en verstuur de bieder een e-mail.

  - In de e-mail omtrent je bod ziet je ook de optie ‘Bekijk het zoekertje en het bod’. Als je hierop klikt, kom je meteen op je zoekertjespagina. Daar zie je de naam van de bieder en zijn bod: je kan meteen een reactie sturen.

  - Of klik op de link 'Mijn zoekertjes' op je Persoonlijke pagina. Klik op het zoekertje waarop geboden werd. Je ziet dan rechts de naam van de bieder en zijn bod.

  - Wist je dat het ook mogelijk is om met de bieder te chatten als je deze contactmogelijkheid hebt aangevinkt bij je contactvoorkeuren? Om te chatten, klik je op ‘Mijn chatberichten’ op je Persoonlijke Pagina. 

  Meer informatie over de chat lees je hier.
 • Kan er op het zoekertje geboden worden? Doe dan meteen een bod.

  Heb je al een Persoonlijke Pagina op onze website? Dan wordt je bod meteen geplaatst: de adverteerder ontvangt je bod per e-mail. Nog geen Persoonlijke Pagina? Vul dan jouw e-mailadres in en maak een Persoonlijke pagina aan. Daarna wordt je bod effectief geplaatst.  
 • We mogen je GEEN informatie geven over zoekertjes die niet meer online staan.

  Ook de persoonlijke gegevens van de adverteerder geven we NIET vrij.

  Als een zoekertje niet meer online staat, betekent dat meestal dat de adverteerder zijn zoekertje verwijderd heeft omdat het artikel verkocht is.
 • Bij 2dehands hou je jouw biedingen, zoekertjes en favoriete verkopers makkelijk bij via Mijn 2dehands.

  Hoe volg ik mijn favoriete verkopers?

  Zie je een interessant zoekertje en wil je zien wat de verkoper nog meer aanbiedt? Maak de verkoper dan jouw favoriet:
   

  1. Log in op Mijn 2dehands.

  2. Ga naar één van de zoekertjes van jouw favoriete verkoper en klik op het plusje naast zijn naam.

  3. Je ziet de verkoper daarna terug in Mijn 2dehands > Mijn Verkopers.
    

  Hoe verwijder ik verkopers uit mijn favorieten? 

  Heb je een favoriete verkoper toegevoegd maar wil je deze niet meer volgen? Volg dan de volgende stappen:
   

  1. Log in op Mijn 2dehands.

  2. Klik op Mijn Verkopers.

  3. Klik op de naam van de Verkoper die je niet meer wil volgen en klik op Verwijder.

 • De categorieën zijn lichtjes aangepast en logischer ingedeeld.

  Controleer of je zoekertje(s) op de juiste plek staan. Wil je iets verkopen? Zorg uiteraard altijd dat alle kenmerken zijn ingevuld, dan is je zoekertje beter vindbaar.

 • Rechts naast het zoekertje vindt u een contactformulier met verschillende opties: telefonisch, e-mail en/of chat. 

  - Om te mailen, tikt u eerst uw bericht in bij ‘E-mail deze adverteerder’. Deze optie staat naast ieder zoekertje. Klik dan op ‘Verstuur bericht’. 

  - Om te chatten, tikt u uw bericht in bij “Verstuur chatbericht”. Klik vervolgens op ‘Verstuur’.

  Meer informatie over de chat leest u hier
   
  De verkoper kan e-mail en/of chat zelf aan- en uitzetten via de Persoonlijke Pagina.
  Wel moet altijd minimaal één van de twee aan staan. Wij adviseren chat aangezien dit sneller en gemakkelijker is dan e-mail. Meer informatie over de chat leest u hier.  

  Tip: stel gerichte vragen over wat er in het zoekertje wordt aangeboden. Zo krijgt u een duidelijk(er) beeld van wat u kan verwachten. En maak goede afspraken met de verkoper over bezichtigen, betalen en leveren (verzenden). 
 • Een bod is niet bindend. De adverteerder is niet verplicht om het hoogste bod te aanvaarden en hij mag een bod ook verwijderen. Ook als bieder mag u uw bod weer intrekken. 
 • Enkel de verkoper en/of de bieder kunnen een bod verwijderen. Hoe? Klik op uw zoekertjespagina op het kruisje (x) naast het veld ‘Biedingen’. U moet hiervoor wel ingelogd zijn. 
 • Gebruik altijd uw gezond verstand. Is de voorgestelde prijs te mooi om waar te zijn? Wees dan alert! 

  Vergelijk de vraagprijs altijd met de prijzen van gelijkaardige producten of diensten op onze website. Let extra op als er een populair of een duur product (bijvoorbeeld een nieuwe smartphone) aangeboden wordt voor een prijs die echt veel lager is dan de winkelprijs. Misschien gaat het om een gestolen product, of probeert een potentiële fraudeur zo uw aandacht te trekken.

  Stel altijd kritische vragen over de herkomst van het product. Aarzel niet om naar het aankoop- en/of garantiebewijs te vragen. Voordat u tot een transactie overgaat, kan u ook de (bank)gegevens van de verkoper online opzoeken en/of de (bank)gegevens van de verkoper checken via het Meldpunt Internetoplichting.
 • Zet noreply@2dehands.be (België) of noreply@tweedehands.nl (Nederland) in uw adresboek. Zo blokkeert uw spamfilter onze e-mails niet.
 • Dat is niet verplicht. U kan een bod doen of een prijsvoorstel naar de verkoper mailen.
 • We proberen zoveel mogelijk te voorkomen dat derde partijen de telefoonnummers op onze site gebruiken om je te spammen met bijvoorbeeld ongevraagde smsjes. Daarom is het nummer pas zichtbaar als je er actief op klikt.

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons