Tablet en mobiel

• Ben je onderweg of op reis? Ben je ergens op locatie zonder pc in de buurt?

Wij zorgen ervoor dat je niets mist op jouw favoriete site. Met de gratis app voor Android of iOS kan je waar en wanneer je wil bladeren door 2dehands. Zoekertjes bekijken of zelf plaatsen? Deze mobiele applicatie maakt het je zo eenvoudig mogelijk. De allernieuwste zoekertjes kan je snel in een handig overzicht opvragen. Een bod plaatsen is een fluitje van een cent. Reageren op een zoekertje doe je met behulp van e-mail of telefoon. De locatie van een verkoper zoek je via een kaartoverzicht op, zelfs voorzien van een routeplanner.

Wat kan je met de apps?

- Zoekertjes eenvoudig plaatsen

- Zoekertjes wijzigen

- Doorzoek alle zoekertjes op onze app

- De nieuwste zoekertjes in één overzicht bekijken

- Reageer direct via e-mail of telefoon

- Gemakkelijk filteren op prijs

- Sneller vinden wat je zoekt op afdelings- en rubrieksniveau

- Zoekopdrachten verfijnen met een trefwoord

- Fullscreen foto’s bekijken

- Inloggen om eenvoudig berichten te kunnen versturen

Ons doel is om deze applicatie steeds gebruiksvriendelijker te maken. Jullie feedback helpt ons om dit te verwezenlijken.

Als jullie nog tips of commentaar hebben, stuur deze dan als de bliksem door naar redactie@2dehands.be (België). Samen slagen we er in om van deze applicatie een top app te maken!