Persoonlijke Pagina

• Wil je jouw 2dehands-account verwijderen? Dat kan! Via Mijn 2dehands op de website kun je dit zelf regelen, de app biedt deze optie (nog) niet.

Hoe je dit doet? Dat lees je hieronder;

1.    Log in op Mijn 2dehands.
    2.    Klik rechts bovenin op je naam.
    3.    Kies voor Mijn Profiel.
    4.    Bij je contactgegevens klik je op Account verwijderen.
    5.    Geef aan waarom je jouw account wilt verwijderen.
    6.    Klik op Bevestigen.
    7.    Je account wordt nu binnen de wettelijke termijn verwijderd.
    8.    We sturen je een e-mail om de verwijdering te bevestigen.

Let je op de volgende punten?

•    Verwijderen we je account, dan verwijderen we ook al je gegevens uit onze systemen.
    •    Heb je nog actieve zoekertjes? Dan verwijderen we deze ook.
    •    We sturen je na verwijdering van je account geen e-mails meer.
    •    Wil je later weer gebruik maken van 2dehands? Dat is geen probleem, je bent altijd welkom bij ons. Maak dan gerust een nieuw account aan.
  •  Log in. Ga naar mijn profiel en kies de optie 'bewerk profiel'. Vergeet niet te bevestigen met ' Wijzigen opslaan'.
  • Als er op uw zoekertje geboden wordt, krijgt u een e-mail met als onderwerp ‘Nieuw bod op uw zoekertje’. Open de e-mail en klik op de link ‘Bekijk het zoekertje en het bod’. U komt dan op uw zoekertjespagina. Daar ziet u de naam van de bieder en zijn bod: u kunt meteen een reactie sturen of het bod verwijderen (x).

Tip: voeg het adres noreply@2dehands.be (België) of noreply@tweedehands.nl (Nederland) toe aan uw adresboek. Zo voorkomt u dat onze e-mails geblokkeerd worden door uw spamfilter.  Goed om te weten: een bod is niet bindend. Zowel u als de bieder kunnen het bod intrekken of verwijderen.
  • Bij uw zoekertje vindt u uiterst rechts onder ‘Bekeken’ een cijfer, bijvoorbeeld 16. Dat betekent dat uw zoekertje 16 keer bekeken werd.
  • 1. Ga naar uw Persoonlijke pagina. Daar staat uw wachtwoord onder ‘accountgegevens’.

2. Klik op ‘bewerk’ en wijzig uw wachtwoord. Let wel: daarvoor hebt u uw oude wachtwoord nodig.

3. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik op ’Wachtwoord vergeten’ en vul uw e-mailadres in. We sturen u een e-mail: volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord.
  • 1. Klik op Inloggen.
    2. Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul uw e-mailadres in.
    3. 2dehands.be stuurt u een e-mail: volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord.

Geen e-mail? Kijk dan eens in uw map met ongewenste e-mail (spam) en voeg noreply@2dehands.be (België) of noreply@tweedehands.nl (Nederland) toe aan uw adresboek.