Persoonlijke Pagina

• Wachtwoord vergeten? Dat kan! Je kunt je wachtwoord eenvoudig opnieuw instellen.
    1. Klik op "Inloggen"
    2. Klik op "Wachtwoord vergeten" en vul je e-mailadres in.
    3. 2dehands stuurt je een e-mail, volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord.
    Heb je geen e-mail ontvangen? Kijk dan zeker in je map met ongewenste e-mail (spam) en voeg noreply@2dehands.be to aan je adresboek. Vind je de e-mail ook hier niet? Vraag dan opnieuw je wachtwoord aan via "Wachtwoord vergeten".

Let je op de volgende punten?
    1. Wij sturen nooit e-mails waarin we om je wachtwoord vragen. Ga hier dus niet op in!
    2. Controleer tijdens het aanmaken van je nieuwe wachtwoord of je op de volgende pagina bent: https://www.2dehands.be/account/password-reset/confirm.html
    3. Kies een wachtwoord met minimaal 8 karakters.
    4. Gebruik een ander wachtwoord dan je bestaande wachtwoorden.
    5. Deel je wachtwoord met niemand.

• 1. Ga naar je Profiel in je persoonlijke pagina en kies voor "Inloggegevens"

2. Klik op ‘wijzigen’ en wijzig je wachtwoord. Let wel: daarvoor heb je jouw oude wachtwoord nodig.

3. Ben je het oude wachtwoord vergeten? Klik op ’Wachtwoord vergeten’ en vul jouw e-mailadres in. We sturen jou een e-mail: volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord.
  • Om je product of dienst nóg sneller te verkopen, is het belangrijk dat je contactgegevens kloppen. Je wijzigt je contactgegevens in je 2dehands-account of in een bestaande advertentie:

2dehands-account

1. Log in op "Mijn 2dehands" of open onze app.
    2. Ga naar "Mijn Profiel".
    3. Wijzig je contactgegevens en klik op "Opslaan".

Bestaande advertentie

1. Log in op "Mijn 2dehands" of open onze app.
    2. Ga naar "Mijn Zoekertjes".
    3. Open de betreffende advertentie en klik op "Wijzig".
    4. Wijzig je contactgegevens en klik op "Opslaan".

Let je op de volgende punten?

• Pas je jouw contactgegevens aan bij een actieve advertentie? Dat kan! Let er wel op dat je wijzigingen alleen gelden voor de advertentie die je aanpast.
    • Is je advertentie automatisch geplaatst of door een externe partij geplaatst? Ook dan kun je jouw contactgegevens wijzigen. Om dat te doen kun je contact opnemen met de organisatie die de advertentie voor je geplaatst heeft.

• Als er op je zoekertje geboden wordt, krijg je een e-mail met als onderwerp "Nieuw bod op je zoekertje".
    1. Open de e-mail en klik op de link "Bekijk het zoekertje en het bod".
    2. Je komt dan op jouw zoekertjespagina. Daar zie je de naam van de bieder en zijn bod.
    3. Je kan meteen een reactie sturen of het bod verwijderen (x).

Tip: voeg het adres noreply@2dehands.be (België) toe aan je adresboek. Zo voorkom je dat onze e-mails geblokkeerd worden door je spamfilter.

Goed om te weten: een bod is niet bindend. Zowel jij als de bieder kunnen het bod intrekken of verwijderen.
  • Wil je jouw 2dehands-account verwijderen? Dat kan! Via Mijn 2dehands op de website kun je dit zelf regelen, de app biedt deze optie (nog) niet.

Hoe je dit doet? Dat lees je hieronder;

1.    Log in op Mijn 2dehands.
    2.    Klik rechts bovenin op je naam.
    3.    Kies voor Mijn Profiel.
    4.    Bij je contactgegevens klik je op Account verwijderen.
    5.    Geef aan waarom je jouw account wilt verwijderen.
    6.    Klik op Bevestigen.
    7.    Je account wordt nu binnen de wettelijke termijn verwijderd.
    8.    We sturen je een e-mail om de verwijdering te bevestigen.

Let je op de volgende punten?

•    Verwijderen we je account, dan verwijderen we ook al je gegevens uit onze systemen.
    •    Heb je nog actieve zoekertjes? Dan verwijderen we deze ook.
    •    We sturen je na verwijdering van je account geen e-mails meer.
    •    Wil je later weer gebruik maken van 2dehands? Dat is geen probleem, je bent altijd welkom bij ons. Maak dan gerust een nieuw account aan.