Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Persoonlijke Pagina

 • Indien u uw account bij ons wilt sluiten, dan kunt u ons daartoe een verzoek sturen via redactie@2dehands.be (voor ons platform 2dehands.be) of redactie@2dehands.nl (voor ons platform 2dehands.nl. Wij zullen uw verzoek verwerken binnen een redelijke termijn en uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. Wij kunnen u verzoeken om aanvullende informatie te verstrekken zodat wij uw identiteit kunnen vaststellen. Lees meer in ons privacybeleid over het wijzigen en verwijderen van persoonsgegevens. 
 •  Log in. Ga naar mijn profiel en kies de optie 'bewerk profiel'. Vergeet niet te bevestigen met ' Wijzigen opslaan'. 
 • Als er op uw zoekertje geboden wordt, krijgt u een e-mail met als onderwerp ‘Nieuw bod op uw zoekertje’. Open de e-mail en klik op de link ‘Bekijk het zoekertje en het bod’. U komt dan op uw zoekertjespagina. Daar ziet u de naam van de bieder en zijn bod: u kunt meteen een reactie sturen of het bod verwijderen (x).

  Tip: voeg het adres noreply@2dehands.be (België) of noreply@tweedehands.nl (Nederland) toe aan uw adresboek. Zo voorkomt u dat onze e-mails geblokkeerd worden door uw spamfilter.  Goed om te weten: een bod is niet bindend. Zowel u als de bieder kunnen het bod intrekken of verwijderen.
 • Bij uw zoekertje vindt u uiterst rechts onder ‘Bekeken’ een cijfer, bijvoorbeeld 16. Dat betekent dat uw zoekertje 16 keer bekeken werd.
 • 1. Ga naar uw Persoonlijke pagina. Daar staat uw wachtwoord onder ‘accountgegevens’. 

  2. Klik op ‘bewerk’ en wijzig uw wachtwoord. Let wel: daarvoor hebt u uw oude wachtwoord nodig.
   
  3. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik op ’Wachtwoord vergeten’ en vul uw e-mailadres in. We sturen u een e-mail: volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord.
 • 1. Klik op Inloggen. 
  2. Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul uw e-mailadres in. 
  3. 2dehands.be stuurt u een e-mail: volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord. 

  Geen e-mail? Kijk dan eens in uw map met ongewenste e-mail (spam) en voeg noreply@2dehands.be (België) of noreply@tweedehands.nl (Nederland) toe aan uw adresboek.

  Vindt u de e-mail ook hier niet? Vraag dan opnieuw uw wachtwoord aan via ‘Wachtwoord vergeten’.

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons