Chat

• Via Berichten kunnen kopers en verkopers met elkaar communiceren. Het uitbrengen van een bod, het delen van je adres of foto’s of het vragen naar informatie over het product zie je per gesprek terug.

Kan ik Mijn Berichten uitschakelen?

Mijn Berichten is een standaardonderdeel van je 2dehands account en kan je daarom niet uitschakelen. Als je Mijn Berichten niet wil gebruiken, kan je gebruik blijven maken van e-mail. Standaard worden alle berichten die gebruikers met elkaar uitwisselen ook per e-mail verstuurd.

Hoe schakel ik het ontvangen van e-mails uit?

Wil je alleen gebruikmaken van Mijn Berichten? Zet het ontvangen van e-mails van gebruikers uit. Dit kan alleen via de 2dehands app.
    1. Ga naar Instellingen in de app.
    2. Klik op Notificatie Instellingen onder Notificaties.
    3. Zet de knop achter Ontvang een e-mail naar links (uit).
    4. Vanaf nu ontvang je alleen nog berichten in Mijn Berichten.