Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Biedingen

 • Een bod is niet bindend. De adverteerder is niet verplicht om het hoogste bod te aanvaarden en hij mag een bod ook verwijderen. Ook als bieder mag je jouw bod weer intrekken. 
 • Bij het plaatsen van een zoekertje kan je aangeven of er op je zoekertje geboden mag worden. Liever niet? Vink deze optie dan niet aan.
  Heb je eerst aangeduid dat er wél geboden mag worden, maar wil je dat aanpassen? Geen probleem. Klik op "Mijn zoekertjes" op je "Persoonlijke Pagina", en dan op "Wijzig" bij het betreffende zoekertje . Schakel de optie "Bieden toestaan" uit. 
 • Als er op je zoekertje geboden wordt, krijg je een e-mail met als onderwerp "Nieuw bod op je zoekertje". 
  1. Open de e-mail en klik op de link "Bekijk het zoekertje en het bod".
  2. Je komt dan op jouw zoekertjespagina. Daar zie je de naam van de bieder en zijn bod. 
  3. Je kan meteen een reactie sturen of het bod verwijderen (x).

  Tip: voeg het adres noreply@2dehands.be (België) toe aan je adresboek. Zo voorkom je dat onze e-mails geblokkeerd worden door je spamfilter.  

  Goed om te weten: een bod is niet bindend. Zowel jij als de bieder kunnen het bod intrekken of verwijderen.
 • Enkel de verkoper en/of de bieder kunnen een bod verwijderen.

  Hoe?
  1. Log in op "Mijn 2dehands".
  2. Ga naar "Mijn Zoekertjes".
  3. Klik op het zoekertje waarvoor je een bod ontving.
  4. Klik op je zoekertjespagina op het kruisje (x) boven "Accepteer bod". 
  5. Het bod is nu verwijderd.

  User-added image
   
 • Er zijn vier opties om de bieder te contacteren.

  - Als er op je zoekertje geboden wordt, krijg je een e-mail met als onderwerp ‘Nieuw bod op je zoekertje’. Open de e-mail. Je ziet het e-mailadres van de bieder. Kopieer dit e-mailadres en verstuur de bieder een e-mail.

  - In de e-mail omtrent je bod ziet je ook de optie ‘Bekijk het zoekertje en het bod’. Als je hierop klikt, kom je meteen op je zoekertjespagina. Daar zie je de naam van de bieder en zijn bod: je kan meteen een reactie sturen.

  - Of klik op de link 'Mijn zoekertjes' op je Persoonlijke pagina. Klik op het zoekertje waarop geboden werd. Je ziet dan rechts de naam van de bieder en zijn bod.

  - Wist je dat het ook mogelijk is om met de bieder te chatten als je deze contactmogelijkheid hebt aangevinkt bij je contactvoorkeuren? Om te chatten, klik je op ‘Mijn chatberichten’ op je Persoonlijke Pagina. 

  Meer informatie over de chat lees je hier.
 • Het gebeurt wel eens dat de bieder zijn bod weer verwijdert. Niets aan te doen. Behalve duimen dat er snel opnieuw geboden wordt. 

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons