Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Biedingen

 • Er zijn vier opties om de bieder te contacteren.

  - Als er op je zoekertje geboden wordt, krijg je een e-mail met als onderwerp ‘Nieuw bod op je zoekertje’. Open de e-mail. Je ziet het e-mailadres van de bieder. Kopieer dit e-mailadres en verstuur de bieder een e-mail.

  - In de e-mail omtrent je bod ziet je ook de optie ‘Bekijk het zoekertje en het bod’. Als je hierop klikt, kom je meteen op je zoekertjespagina. Daar zie je de naam van de bieder en zijn bod: je kan meteen een reactie sturen.

  - Of klik op de link 'Mijn zoekertjes' op je Persoonlijke pagina. Klik op het zoekertje waarop geboden werd. Je ziet dan rechts de naam van de bieder en zijn bod.

  - Wist je dat het ook mogelijk is om met de bieder te chatten als je deze contactmogelijkheid hebt aangevinkt bij je contactvoorkeuren? Om te chatten, klik je op ‘Mijn chatberichten’ op je Persoonlijke Pagina. 

  Meer informatie over de chat lees je hier.
 • Een bod is niet bindend. De adverteerder is niet verplicht om het hoogste bod te aanvaarden en hij mag een bod ook verwijderen. Ook als bieder mag u uw bod weer intrekken. 
 • Als er op uw zoekertje geboden wordt, krijgt u een e-mail met als onderwerp ‘Nieuw bod op uw zoekertje’. Open de e-mail en klik op de link ‘Bekijk het zoekertje en het bod’. U komt dan op uw zoekertjespagina. Daar ziet u de naam van de bieder en zijn bod: u kunt meteen een reactie sturen of het bod verwijderen (x).

  Tip: voeg het adres noreply@2dehands.be (België) of noreply@tweedehands.nl (Nederland) toe aan uw adresboek. Zo voorkomt u dat onze e-mails geblokkeerd worden door uw spamfilter.  Goed om te weten: een bod is niet bindend. Zowel u als de bieder kunnen het bod intrekken of verwijderen.
 • Als u een zoekertje plaatst, kunt u aangeven of er op uw zoekertje geboden mag worden. Liever niet? Vink deze optie dan niet aan. Naast uw zoekertje komt dan de melding ‘Op dit zoekertje kan niet geboden worden’. Hebt u eerst aangeduid dat er wél geboden mag worden, maar wilt u dat nu aanpassen? Geen probleem. Klik op ‘Mijn zoekertjes’ op uw Persoonlijke Pagina, en dan bij het betreffende zoekertje op ‘Wijzigen’. Vink het vakje ‘biedingen op uw zoekertje toestaan’ uit.
 • Het gebeurt wel eens dat de bieder zijn bod weer verwijdert. Niets aan te doen. Behalve duimen dat er snel opnieuw geboden wordt. 
 • Enkel de verkoper en/of de bieder kunnen een bod verwijderen. Hoe? Klik op uw zoekertjespagina op het kruisje (x) naast het veld ‘Biedingen’. U moet hiervoor wel ingelogd zijn. 
 • Vervelend, hé. Meestal betekent het dat de verkoper/bieder geen interesse meer heeft.

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons