Kan niet inloggen

• Heb je voor een product betaald, maar deze nog niet ontvangen? Mogelijk heb je te maken met oplichting.

Wat moet ik doen als ik wel heb betaald, maar mijn product niet ontvangen heb?
    •        Neem contact op met de verkoper. Misschien is jouw product nog onderweg of heeft de verkoper het nog niet kunnen versturen.
    •        Maak een kopie van de advertentie en verzamel de contact-/bankgegevens van de verkoper.
    •        Ben je ervan overtuigd dat je bent opgelicht? Doe dan aangifte bij het politiekantoor in je buurt. Als de Politie voor hun onderzoek een vordering indient bij 2dehands, delen wij de gegevens die nodig zijn om vervolging makkelijker te maken.
    •        Heb je betaald via Betaalverzoeken met Bancontact via 2dehands? Meld dit dan ook bij onze partner Online Payment Platform. Zo kunnen zij gepaste maatregelen nemen.

• We blokkeren je account als jij je niet aan onze regels en voorwaarden houdt. Krijg je bij het inloggen een melding dat je account is geblokkeerd? Dan kun je geen gebruik meer maken van je account.

Meer informatie over de blokkering

• Lees onze gebruikersvoorwaarden goed door.
    • In de gebruikersvoorwaarden staat duidelijk uitgelegd wat wel en niet mag.
    • Denk je dat het om een vergissing gaat? Neem dan contact met ons op. Klik op  Contacteer ons en we helpen je graag verder.
  • Check eerst of je inloggegevens kloppen en of je geen tikfout gemaakt hebt.

Lukt het echt niet? Vul dan het contactformlier in: zo kunnen we snel nagaan wat het probleem is.
  • Wachtwoord vergeten? Dat kan! Je kunt je wachtwoord eenvoudig opnieuw instellen.
    1. Klik op "Inloggen"
    2. Klik op "Wachtwoord vergeten" en vul je e-mailadres in.
    3. 2dehands stuurt je een e-mail, volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord.
    Heb je geen e-mail ontvangen? Kijk dan zeker in je map met ongewenste e-mail (spam) en voeg noreply@2dehands.be to aan je adresboek. Vind je de e-mail ook hier niet? Vraag dan opnieuw je wachtwoord aan via "Wachtwoord vergeten".

Let je op de volgende punten?
    1. Wij sturen nooit e-mails waarin we om je wachtwoord vragen. Ga hier dus niet op in!
    2. Controleer tijdens het aanmaken van je nieuwe wachtwoord of je op de volgende pagina bent: https://www.2dehands.be/account/password-reset/confirm.html
    3. Kies een wachtwoord met minimaal 8 karakters.
    4. Gebruik een ander wachtwoord dan je bestaande wachtwoorden.
    5. Deel je wachtwoord met niemand.

• Geen bevestigingsmail ontvangen? Check eerst dit:

1. Heb je het juiste e-mailadres ingegeven (zonder tikfout)?
    2. Is onze bevestigingsmail misschien in je spambox beland?
    Tip: Voeg noreply@2dehands.be (België) toe aan je adresboek. Zo vermijd je dat onze mails als ongewenst/spam worden beschouwd.

Geen resultaat? Log opnieuw in op 2dehands. Je krijgt dan de melding dat de bevestingingsmail opnieuw verstuurd wordt, en even later zit de e-mail in je mailbox.

Succes!
  • Als je jouw 2dehands profiel linkt aan Facebook geef je 2dehands de toestemming om jouw 2dehands profiel te integreren met Facebook: we importeren o.a. jouw Facebook profielfoto. Op 2dehands kan je jouw profielinfo altijd aanpassen via ‘mijn profiel’ op je Persoonlijke pagina: deze wijzigingen hebben nooit invloed op jouw Facebook account.