Gehackt

• Als je denkt dat je account is gehackt of is overgenomen, moet je jouw account zo snel mogelijk beveiligen.

Hoe weet ik of mijn account is gehackt of is overgenomen?
    • Je e-mailadres of wachtwoord is gewijzigd.
    • Er zijn zoekertjes geplaatst die je niet zelf hebt aangemaakt.
    • Er zijn berichten verstuurd die je niet zelf hebt geschreven.
    • Er is geld afgeschreven voor advertenties die je niet zelf hebt geplaatst.

Hoe kan ik mijn account weer veilig maken én veilig houden?

• Controleer of je computer geen virussen bevat door bijvoorbeeld een virusscan te draaien.
    • Wijzig je wachtwoord van 2dehands en bij voorkeur ook al je andere wachtwoorden.
    • Kun je niet meer inloggen of heb je meer hulp nodig? Neem dan contact met ons op.