Zoekertjes

• Voordat je een Admarkt Topzoekertje kan plaatsen, dien je eerst toegang te krijgen tot de Admarkt omgeving. Je doet dit door het formulier in te vullen op https://www.2dehands.be/admarkt.
    Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld, zodat we jouw aanmelding in orde kunnen maken.
    Nadat je je hebt aangemeld en je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen, kan je beginnen met het plaatsen van je eerste Admarkt Topzoekertje. Een Admarkt Topzoekertje plaats je in een aantal simpele stappen:
    1. Log in op de Admarkt console op https://admarkt.2dehands.be
    2. Klik op "Plaats zoekertje".
    3. Kies de juist rubriek voor je product.
    4. Upload duidelijke foto's van het product.
    5. Kies voor een pakkende titel. Vermeld hierin de kenmerken van het product, bijvoorbeeld de merknaam, ontwerper, kleur, materiaal. Als het product nieuw is, vermeld dit dan ook in de titel.
    6. Geef een duidelijke omschrijving in de advertentietekst. Hou er rekening mee dat de eerste regels worden getoond in de resultatenlijst onder de titel.
    7. Geef bij conditie aan in welke staat het product verkeert.
    8. Bepaal je prijs en geef aan of je bieden toestaat op je zoekertje.
    9. Kies bij Ophalen of Verzenden voor de gewenste leverwijze.
    10. Vul de juiste URL in:
      • Bestemmings URL: hier vul je de daadwerkelijke URL in die leidt naar de productpagina.
      • Zichtbare URL: is de Bestemmings URL lang of onoverzichtelijk, dan kun je hier een andere URL ingeven die getoond wordt.
    11. Stel de CPC en het budget in.
    12. Heb je alles ingevuld, klik dan op "Plaats advertentie".
    Het kan enkele minuten duren vooraleer je zoekertje zichtbaar is in het overzicht.
  • Je kan de positie van je Admarkt Topzoekertje verbeteren door je CPC te verhogen.
    Dit zorgt ervoor dat je zoekertje op een hogere pagina komt en hierdoor je relevantie beter wordt.
    Daarnaast kan je de klikratio verbeteren door de kwaliteit van je zoekertje te verbeteren.

• Neen, je kan je nederlandstalige zoekertjes plaatsen op 2dehands en je  franstalige zoekertjes op 2ememain. Op de sites worden alleen de Admarkt advertenties getoond in de taal van de website.

• U kunt uw Admarkt Topzoekertje na plaatsing altijd nog wijzigen.

Een Admarkt Topzoekertje wijzigt u in een aantal simpele stappen:
    1. Log in op https://admarkt.2dehands.be
    2. In het Admarkt overzicht klik je op de zoekertje titel om het Topzoekertje te openen. Je kunt nu je wijzigingen doorvoeren.
    3. Klik op Opslaan. Je Topzoekertje is nu gewijzigd.

Tijdens het wijzigen van je Topzoekertje kunt u niet zelf de rubriek aanpassen.
    Wilt u toch het zoekertje in een andere rubriek plaatsen, pauzeer of verwijder het zoekertje dan en plaats hem vervolgens opnieuw in de gewenste rubriek. Zo voorkomt u dubbele kosten.
  • De advertenties die u wilt plaatsen moeten opnieuw worden aangemaakt in de advertentieomgeving van 2dehands.be, omdat dit een andere website is.