Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Over ons

 • Gebruiksgemak en een goede service staan voorop. En dat maakt onze website zeer populair. De site is eenvoudig te gebruiken en is voor iedereen toegankelijk.

  Alle vragen die onze redactie krijgt, worden binnen 24 uur persoonlijk beantwoord. Onze website is ontstaan op basis van tips en ideeën van bezoekers. Heb je ook opmerkingen, tips of ideeën om de website nóg beter te maken? Laat het ons weten! 
 • Elke dag miljoenen redenen!

  2dehands werd opgericht in 1999 als een van de eerste zoekertjessites in België. Intussen is 2dehands met 42 rubrieken bijzonder populair: het aantal bezoekers stijgt nog elke dag. Zowel particulieren, als kleine en grote bedrijven bezoeken 2dehands: goed voor zo’n 3,2 miljoen bezoekers per maand.

  Samen kopen en verkopen ze nieuwe en gebruikte items en diensten. Elke dag worden er gemiddeld 70.000 nieuwe zoekertjes geplaatst. Van kleding en verzamelobjecten tot auto’s en huisraad. 

   
 • Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden bij Help & Info? Neem dan contact met ons op! Klik hier en we helpen je graag verder.

  Ben je opgelicht? Doe dan direct aangifte bij de politie of via SafeOnWeb

   

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons