Aanmelden voor Betaalverzoeken met Bancontact via 2dehands

Om Betaalverzoeken met Bancontact via 2dehands te gebruiken, moet je je eenmalig registreren/aanmelden.

Zelf registreren
1.        Ga naar Chat.
2.        Klik op  User-added image
3.        Voer je telefoonnummer in.
4.        Klik op Code aanvragen (deze ontvang je per sms).
5.        Voer de code in en klik op Verifiëren.
6.        Je wordt doorgestuurd naar Online Payment Platform om je te registreren voor Onderling betalen met Bancontact.
7.        Ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van Online Payment Platform.
8.        Je wordt gevraagd om €0,02 over te maken om je rekening te bevestigen.
9.        Je bent nu geregistreerd voor Onderling betalen met Bancontact via 2dehands

Registreren naar aanleiding van een ontvangen betaalverzoek
1.        Klik eerst op Betaal veilig via Bancontact.
2.        Ga naar Chat om de betaling te starten.
3.        Selecteer Ik wil ook Bancontact betaalverzoeken kunnen versturen aan kopers.
4.        Klik op Betalen met Bancontact.
5.        Je wordt nu doorgestuurd naar Online Payment Platform om Onderling betalen via Bancontact te registreren.
6.        Ga akkoord met de Algemene Voorwaarden van Online Payment Platform
7.        Voer je telefoonnummer in.
8.        Klik op Code aanvragen (deze ontvang je per SMS).
9.        Voer de code in en klik op Verifiëren.
10.        Je bent nu geregistreerd voor Onderling betalen met Bancontact via 2dehands

Let je op de volgende punten bij het registreren voor Betaalverzoeken met Bancontact?
•        Particulier of zakelijke gebruiker? We maken geen onderscheid, beide kunnen gebruik maken van Betaalverzoeken met Bancontact.
•        Na registratie kun je direct betaalverzoeken tot €250,- versturen.
•        Gaat het om een hoger bedrag? Dan ontvang je een e-mail van Online Payment Platform met de vraag om je identiteit te bevestigen. Dat kan via je identiteitsbewijs of via een iDIN check.
•        Is de bevestiging van je identiteit gelukt? Dan kun je betaalverzoeken tot €2500,- versturen.
•        Na je aanmelding controleert Online Payment Platform je rekeningnummer.
•        Ben je een zakelijke gebruiker? Dan controleert Online Payment Platform je BTW-nummer. Ook controleren zij je identiteit via de tenaamstelling van je bankrekeningnummer.
Betaalverzoeken met Bancontact wordt aangeboden door Online Payment Platform van Media Medics B.V.