Dealerabonnement: wist u dat...

Wist u dat ...

... de websites van 2dehands.be / 2ememain.be gemaakt zijn op basis van een
‘responsive design’. De sites passen de schermbreedte aan de grootte van het apparaat
(bijv. tablet, mobiel, laptop, desktop computer) aan voor de optimale kijkbeleving.

... er een app is voor zowel Android als iOS.

... 40% van onze bezoeken al afkomstig is van een mobiel apparaat (app en web gecombineerd).

... er een speciale autohomepage is.

... ook geavanceerd zoeken met o.a. opties zoals navigatiesysteem, parkeersensoren en lederenbekleding mogelijk is.