Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Wat nu?

Wachtwoord vergeten? Dat kan! Je kunt je wachtwoord eenvoudig opnieuw instellen.
  1. Klik op "Inloggen"
  2. Klik op "Wachtwoord vergeten" en vul je e-mailadres in.
  3. 2dehands stuurt je een e-mail, volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord.
Heb je geen e-mail ontvangen? Kijk dan zeker in je map met ongewenste e-mail (spam) en voeg noreply@2dehands.be to aan je adresboek. Vind je de e-mail ook hier niet? Vraag dan opnieuw je wachtwoord aan via "Wachtwoord vergeten".

Let je op de volgende punten?
  1. Wij sturen nooit e-mails waarin we om je wachtwoord vragen. Ga hier dus niet op in!
  2. Controleer tijdens het aanmaken van je nieuwe wachtwoord of je op de volgende pagina bent: https://www.2dehands.be/account/password-reset/confirm.html
  3. Kies een wachtwoord met minimaal 8 karakters.
  4. Gebruik een ander wachtwoord dan je bestaande wachtwoorden.
  5. Deel je wachtwoord met niemand.