Is mijn account gehackt?

Als je denkt dat je account is gehackt of is overgenomen, moet je jouw account zo snel mogelijk beveiligen.

Hoe weet ik of mijn account is gehackt of is overgenomen?
  • Je e-mailadres of wachtwoord is gewijzigd.
  • Er zijn zoekertjes geplaatst die je niet zelf hebt aangemaakt.
  • Er zijn berichten verstuurd die je niet zelf hebt geschreven.
  • Er is geld afgeschreven voor advertenties die je niet zelf hebt geplaatst.

Hoe kan ik mijn account weer veilig maken én veilig houden?

• Controleer of je computer geen virussen bevat door bijvoorbeeld een virusscan te draaien.
  • Wijzig je wachtwoord van 2dehands en bij voorkeur ook al je andere wachtwoorden.
  • Kun je niet meer inloggen of heb je meer hulp nodig? Neem dan contact met ons op.