Activeer online betalen en regel voortaan elke transactie heel eenvoudig via 2dehands met Bancontact
Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

1. Ga naar je Profiel in je persoonlijke pagina en kies voor "Inloggegevens"

2. Klik op ‘wijzigen’ en wijzig je wachtwoord. Let wel: daarvoor heb je jouw oude wachtwoord nodig.
 
3. Ben je het oude wachtwoord vergeten? Klik op ’Wachtwoord vergeten’ en vul jouw e-mailadres in. We sturen jou een e-mail: volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord.

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons