Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

1. Ga naar "Mijn 2dehands". Het e-mailadres staat onder "Inloggegevens" in "Mijn Profiel".
2. Klik op "Wijzigen" en wijzig je e-mailadres.
3. Vergeet niet op "Opslaan" te klikken om de verandering defnitief te maken.

Let wel:
Je kunt je e-mailadres om veiligheidsredenen maximaal 1 keer per 30 dagen wijzigen.
Als zakelijke adverteerder op Admarkt is het niet mogelijk om je e-mailadres te wijzigen. Neem hiervoor, op weekdagen van 8u30 tot 17u, contact met ons op via het gratis nummer 0800/67 002 of support-admarkt@2dehands.be.