Hoe verwijder ik mijn profiel?

Wil je jouw 2dehands-account verwijderen? Dat kan! Via Mijn 2dehands op de website kun je dit zelf regelen, de app biedt deze optie (nog) niet.

Hoe je dit doet? Dat lees je hieronder;

1.    Log in op Mijn 2dehands.
2.    Klik rechts bovenin op je naam.
3.    Kies voor Mijn Profiel.
4.    Bij je contactgegevens klik je op Account verwijderen.
5.    Geef aan waarom je jouw account wilt verwijderen.
6.    Klik op Bevestigen.
7.    Je account wordt nu binnen de wettelijke termijn verwijderd.
8.    We sturen je een e-mail om de verwijdering te bevestigen.

Let je op de volgende punten?

•    Verwijderen we je account, dan verwijderen we ook al je gegevens uit onze systemen.
•    Heb je nog actieve zoekertjes? Dan verwijderen we deze ook.
•    We sturen je na verwijdering van je account geen e-mails meer.
•    Wil je later weer gebruik maken van 2dehands? Dat is geen probleem, je bent altijd welkom bij ons. Maak dan gerust een nieuw account aan.