Melden verdacht zoekertje of verdachte adverteerder

Zie je een verdachte advertentie? Meld dit dan bij ons. wij controleren gemelde zoekertjes en verwijderen deze als daar een geldige reden voor is.

Vind je dat een gebruiker zich verdacht gedraagt? Meld dit dan ook bij ons.

Hoe meld ik een verdacht zoekertje?
  • Ga naar het zoekertje.
  • Klik onderaan het zoekertje op Meld aan 2dehands
  • Kies de reden van de melding.
  • Verstuur de melding
Hoe meld ik een verdachte adverteerder?
  • Stuur een e-mail naar verdacht@2dehands.be.
  • Vertel ons wat je verdacht vindt aan het gedrag van de gebruiker.
  • Heb je de e-mail verstuurd? Dan sturen wij jou een automatische bevestiging.
Waar moet ik op letten?
  • Wees er zeker van dat het zoekertje niet voldoet aan onze regels en voorwaarden.
  • Per ongeluk een zoekertje als verdacth bij ons gemeld? Geen zorgen! Je hoeft dit niet aan ons door te geven. We ondernemen geen actie als het zoekertje ten onrechte is gemeld.