Meldingen beheren

Als gebruiker van 2dehands ontvang je regelmatig meldingen en updates. Wij willen het jou zo makkelijk mogelijk maken. Daarom blijven we constant verbeteren. Jouw meldingen beheer je nu op de pagina Meldingen in jouw Mijn 2dehands.

Je krijgt bijvoorbeeld de volgende meldingen:

• Updates over opgeslagen zoekopdrachten.

• Updates over je favoriete verkopers.

• Informatie over de status van je zoekertje, bijvoorbeeld over de einddatum.

• Tips om extra op te vallen met het gebruik van onze opvalmogelijkheden.

Hoe beheer ik mijn meldingen?

1. Log in op Mijn 2dehands.

2. Klik op Meldingen. Je ziet hier een overzicht van al jouw meldingen.

3. Klik rechts op de melding om deze te verwijderen.