Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

2. Betaalde zoekertjes

2.1 Voor het promoten of het plaatsen van een Zoekertje kan 2dehands.de in bepaalde gevallen een prijs ("Zoekertjestarief") in rekening brengen. Dit worden "Betaalde Zoekertjes" genoemd. Bij het kiezen van de wijze van promotie of voordat het Zoekertje kan worden geplaatst, wordt – indien van toepassing – het bijbehorende Zoekertjestarief kenbaar gemaakt. In geval van Betaalde Zoekertjes komt de Zoekertjesovereenkomst tot stand op het ogenblik dat de betaalprocedure op de Website van de betrokken Payment Service Provider is voltooid.

2.2 De Adverteerder beschikt, afhankelijk van de gekozen Promotie, wel of niet over het recht om van de aankoop af te zien.

2.3 Een Adverteerder kan, door betaling van een Zoekertjestarief, éénmalig voor elke afzonderlijke betaling, zijn Zoekertje bovenaan de lijst met Zoekertjes plaatsen (het "Omhoog plaatsen"). Het Omhoog plaatsen van een Zoekertje gebeurt na betaling van het Zoekertjestarief. Het kan enkele minuten duren vooraleer een Zoekertje Omhoog geplaatst wordt.

2.4 Klik hier voor een actueel overzicht van beschikbare Betaalde Zoekertjes en de op Betaalde Zoekertjes toepasselijke Zoekertjestarieven. 2dehands.be kan de Zoekertjestarieven van Betaalde Zoekertjes, alsmede de specificaties van Betaalde Zoekertjes, te allen tijde wijzigen.

2.5 Indien de Adverteerder zijn Zoekertje Omhoog plaatst of door middel van een andere beschikbare Promotie doet opvallen en dit Zoekertje niet aan de (Bijzondere) Gebruiksvoorwaarden voldoet, kan het betrokken Zoekertje verwijderd worden. De Adverteerder heeft in dit geval geen recht op teruggave van het Zoekertjestarief van het Betaalde Zoekertje.

2.6 Bij technische storingen, zoals het niet beschikbaar zijn van de Website, of bij andere gevallen van overmacht is 2dehands.be niet aansprakelijk voor schade die ontstaat door het niet kunnen tonen van Betaalde Zoekertjes. De Adverteerder heeft in dit geval geen recht op teruggave van het Zoekertjestarief van het Betaalde Zoekertje. Klachten over de werking van de Dienst kunnen worden ingediend volgens de procedure omschreven onder hoofdstuk I, titel 7.

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons