Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

3. Auto’s

3.1 Elk Zoekertje mag slechts één auto aanbieden. Het is dus niet toegestaan meerdere auto’s in één Zoekertje aan te bieden en/of na verkoop van de auto het Zoekertje te hergebruiken voor een andere auto.

3.2 Elk Zoekertje dient onder de juiste merkcategorie geplaatst te worden. Het is niet toegestaan om andere merken en modellen van auto's in het Zoekertje te vermelden dan het merk en het model van de auto die daadwerkelijk wordt aangeboden. Het is dus ook niet toegestaan om in het Zoekertje alle andere merken en modellen te vermelden die de Adverteerder daarnaast mogelijk aanbiedt.

3.3 De titel en tekst van het Zoekertje dient de aangeboden auto, in het bijzonder met betrekking tot de prijs en eigenschappen, juist en duidelijk te omschrijven.

3.4 Het is niet toegestaan om een foto te gebruiken anders dan van de aangeboden auto zelf. Een foto afkomstig van een website of uit een catalogus van het automerk kan dus bijvoorbeeld niet gebruikt worden.

3.5 Het is niet toegestaan om in het prijsveld van het Zoekertje enkel de aanbetaling voor de auto of een prijs per maand (bijvoorbeeld bij leasing) te vermelden.

3.6 Het is niet toegestaan om onder de afdeling "Auto's" een Zoekertje te plaatsen waarin geen auto te koop wordt aangeboden, zoals een Zoekertje inzake autoverzekeringen of andere auto-gerelateerde diensten. Zodanige Zoekertjes dienen geplaatst te worden in de afdeling "Auto-onderdelen" onder de rubriek "Autoaccessoires".

3.7 Het is niet toegestaan om in Zoekertjes reclame te maken voor of door te verwijzen naar andere websites met rubrieksadvertenties voor auto's.

3.8 Indien de in het Zoekertje aangeboden auto verkocht wordt, moet de Adverteerder het betrokken Zoekertje verwijderen.

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons