Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

1. Welkom op 2dehands.be

Deze gebruiksvoorwaarden (de "Gebruiksvoorwaarden") zijn van toepassing op het gebruik en functioneren van de website, onder meer bereikbaar via de domeinnaam www.2dehands.be (zowel via computer als via mobiele apparatuur of via enige andere software applicatie) (de "Website"), op de dienstverlening die door www.2dehands.be wordt aangeboden en op alle overeenkomsten die www.2dehands.be aangaat voor het gebruik van de Website en de dienstverlening

www.2dehands.be is een online handelsplatform, waarin vraag en aanbod over heel Belgiƫ bij elkaar worden gebracht door middel van het ter beschikking stellen van ruimte voor het plaatsen van advertenties. De levering van bepaalde betalende diensten zal, omwille van de aard van deze diensten, afhankelijk zijn van de op dat ogenblik beschikbare advertentieruimte op de Website (de "Dienst").

Door het gebruiken of raadplegen van de Website en door het gebruiken van de Dienst, verklaart u kennis te hebben genomen van de Gebruiksvoorwaarden en aanvaardt u de onverkorte toepassing ervan. www.2dehands.be raadt iedere bezoeker van de Website daarom aan de Gebruiksvoorwaarden voorafgaand aan het gebruik van de Website en nadien op geregelde tijdstippen te lezen.

www.2dehands.be wordt u aangeboden door Marktplaats B.V., een besloten vennootschap opgericht naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Wibautstraat 224, 1097DN Amsterdam, met KvK-nummer 28058712 en BTW-nummer 803.603.307.B.01 ("2dehands.be" of "wij").

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons