Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Zoekertjes promoten

Iedere dag worden er ongeveer 100.000 zoekertjes geplaatst op 2dehands. Als je in een populaire categorie adverteert, kan het dus zijn dat je advertentie snel wegzakt in de resultatenlijst.

Er zijn verschillende opvalmogelijkheden waarmee je jouw zoekertje meer kan laten opvallen, zodat je een grotere kans hebt op een snelle verkoop.

 

Omhoogplaatsen (Opnieuw bovenaan)

 

Jouw zoekertje komt boven de gewone zoekertjes te staan, maar onder de Topzoekertjes.

Omhoogplaatsen heeft een tijdelijk effect. Door het grote aanbod van nieuwe zoekertjes zakt jouw zoekertje weer naar beneden.

Je betaalt het omhoogplaatsen via Bancontact, Paypal, Credit card of met een klik.

De prijs voor het omhoogplaatsen is afhankelijk van de periode die je kiest en de rubriek waarin het zoekertje staat.

Je zet je zoekertje opnieuw bovenaan in het overzicht van je zoekertjes.

 

Omhoogbellen

 

Jouw zoekertje komt boven de gewone zoekertjes te staan, maar onder de Topzoekertjes.

Omhoogbellen heeft een tijdelijk effect. Door het grote aanbod van nieuwe zoekertjes zakt jouw zoekertje weer naar beneden.

Je betaalt het omhoogbellen via je telefoonrekening. De kosten voor omhoogbellen zijn € 2 per gesprek.

Om je zoekertje omhoog te bellen, bel je naar 0905 41607 (€ 2 per gesprek) of via de App vanuit het overzicht van je zoekertjes door op Bel omhoog te klikken.

 

Topzoekertje 1/3/7 dagen

 

Kies zelf of je zoekertje 1,3,7 dagen boven de gewone zoekertjes blijft staan en daarna pas weer wegzakt.

Jouw zoekertje komt boven de gewone zoekertjes te staan en zakt niet weg gedurende de gekozen looptijd van het Topzoekertje.

Nieuw gekochte Topzoekertjes komen boven jouw Topzoekertje te staan.

De prijs is afhankelijk van de gekozen periode en rubriek waarin je zoekertje staat.

Je maakt een Topzoekertje van je zoekertje in het overzicht van je zoekertjes.
 

Fototopper

Met een Fototopper worden er drie foto's bij je zoekertje getoond in de resultatenlijst, zodat je zoekertje extra in het oog springt. De Fototopper blijft actief gedurende de looptijd van je zoekertje, ook na een verlenging. 


Homepagina-zoekertje

Wij tonen je zoekertje 3 dagen lang met in de feed met zoekertjes op de homepagina van 2dehands en op de groepspagina van jouw rubriek. Een Homepagina-zoekertje maak je aan in het overzicht van je zoekertjes. 
 

Opvalsticker

Als je kiest voor een opvalsticker, tijdens het aanmaken van een zoekertje, dan valt je zoekertje extra op in de lijst met zoekresultaten. Bij je zoekertje komt in de lijst met zoekresultaten 7 dagen lang een blauwe sticker te staan met de tekst Moet nu weg. Tijdens een zoekopdracht kunnen kopers filteren op deze zoekertjes.

 

Plus of Premium pakket

Tijdens het aanmaken van een zoekertje kan je kiezen voor een Basis, Plus of Premium pakket.

Basis: Je zoekertje wordt voor 4 weken geplaatst en zakt weg in de lijst met zoekresultaten als er nieuwe zoekertjes geplaatst worden.

Plus: Maak van je zoekertje direct een Topzoekertje voor 1 dag. Hiermee blijft je zoekertje 24 uur boven de gewone zoekertjes staan.

Premium: Maak je zoekertje direct een Topzoekertje voor 7 dagen. Hiermee blijft je zoekertje 7 dagen uur boven de gewone zoekertjes staan.

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons