Mijn Berichten

Gebruikers van 2dehands kunnen online berichten naar elkaar sturen via ons Berichten platform. Dit is een makkelijke en veilige manier om afspraken te maken.

In Mijn Berichten staan gesprekken over zoekertjes met een mogelijke (ver)koper.

Wij kunnen deze berichten bekijken, blokkeren en verwijderen wanneer wij een melding krijgen. Dit doen we nooit op eigen initiatief.

Je vindt jouw berichten door op Berichten te klikken.