Welke webbrowsers ondersteunt 2dehands?

Wil je 2dehands gebruiken via je laptop of computer? Onderstaande webbrowsers geven het beste resultaat. Zo weet je zeker dat ons platform optimaal werkt!

• Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Safari iOS & Mac versie
  • Microsoft Edge
  • Opera
  • Internet Explorer

We ondersteunen hiervan de laatste 3 versies. Van Internet Explorer ondersteunen we alleen de meest recente versie.

Wil je 2dehands gebruiken via je mobiel of tablet? De 2dehands app is dan de beste keuze! Je kunt de app downloaden via de App Store (iPhone/iPad) of de Google Play Store (Android).

Werkt 2dehands niet zoals je gewend bent? Check dan even deze twee punten:
  • Gebruik je de meest recente versie van jouw webbrowser? Dit controleer je via het "Instellingen menu" van je browser rechts bovenin je scherm. De "Info over" pagina geeft aan of je browser helemaal up-to-date is. Zo nodig kan je de browser meteen updaten.
  • Als je een adblocker programma gebruikt, schakel dit dan uit. Dit programma kan er namelijk voor zorgen dat pagina’s niet goed worden weergegeven. Met behulp van deze website kan je dit controleren en ook meteen uitschakelen.