Kiezen internetbrowser voor 2dehands

2dehands ondersteunt de volgende internetbrowsers voor pc en laptop:

• Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Safari iOS & Mac versie
  • Microsoft Edge
  • Opera
  • Internet Explorer

We ondersteunen hiervan de laatste 3 versies. Van Internet Explorer ondersteunen we alleen de meest recente versie.
Als 2dehands niet werkt zoals je gewend bent, controleer dan of je de meest recente versie van de browser hebt geïnstalleerd.

Belangrijk om te weten
  • Gebruik je 2dehands vanaf een mobiel of tablet? Gebruik dan liever de 2dehands App. Download de app voor de iPhone en iPad in de App Store en voor een Android mobiel of tablet in de Google Play Store.
  • Als je een adblocker programma gebruikt, schakel dit dan uit. Dit programma kan er namelijk voor zorgen dat pagina’s niet goed worden weergegeven.