Bescherm uw account met de SMS-beveiligingscontrole

Met de SMS-beveiligingscontrole is uw 2dehands account nog beter beschermd.
Logt u voor het eerst in op een nieuwe computer dan stuurt 2dehands per sms een unieke inlogcode naar uw mobiel nummer. Door deze code in te vullen op het inlogscherm van uw computer weet 2dehands zeker dat u het bent.  De SMS-beveiligingscontrole is optioneel.

Hoe activeer ik de SMS-beveiligingscontrole?

1. Meld u aan op 2dehands
  2. Ga naar  Mijn Profiel
  3. Klik op Beveiligingscontrole
  4. Volg de instructies

Waarom is het belangrijk om uw 2dehands-account te beschermen?

• Met de SMS-beveiligingscontrole weet u zeker dat alleen u toegang krijgt tot uw account.
  • Je 2dehands is van u en van u alleen. U kunt alleen toegang tot uw account krijgen met de combinatie van uw mail adres en uw unieke wachtwoord.
  • Als iemand onverhoopt toegang probeert te krijgen tot uw account door uw wachtwoord te raden, biedt de SMS-beveiligingscontrole u extra bescherming. Naast het wachtwoord heeft u dan een unieke inlogcode nodig wanneer u eerste keer inlogt op een nieuwe computer.

Belangrijk om te weten

Uit veiligheidsoverwegingen staan wij alleen mobiele telefoonnummers toe uit een beperkt aantal landen. Bij het aanmelden of bij een wijziging kan u alleen de landcodes van deze landen selecteren.