Bescherm uw account met de SMS-beveiligingscontrole

Met de SMS-beveiligingscontrole is jouw 2dehands account nog beter beschermd.
Logt je voor het eerst in op een nieuwe apparaat dan stuurt 2dehands per sms een unieke inlogcode naar jouw mobiel nummer. Door deze code in te vullen op het inlogscherm van jouw computer weet 2dehands zeker dat jij het bent.
De SMS-beveiligingscontrole is verplicht voor alle nieuwe accounts.

Hoe activeer ik de SMS-beveiligingscontrole?

Je kan de SMS-beveiligingscontrole alleen inschakelen via de website van2dehands en via de app. Er zijn 2 manieren waarop je kan aanmelden:

1.    Voor de bestaande accounts door je mobiele nummer hier door te geven.
of
2.    Voor de nieuwe accounts door de beveiligingscontrole te activeren tijdens het aanmaken van een nieuw account

Waarom is het belangrijk om uw 2dehands-account te beschermen?

•    Met de SMS-beveiligingscontrole weet je zeker dat alleen je toegang krijgt tot jouw account.
•    Je 2dehands is van jou en van jou alleen. Je kunt alleen toegang tot jouw account krijgen met de combinatie van jouw mail adres en jouw unieke wachtwoord.
•    Als iemand onverhoopt toegang probeert te krijgen tot jouw account door jouw wachtwoord te raden, biedt de SMS-beveiligingscontrole jou extra bescherming. Naast het wachtwoord heb je dan een unieke inlogcode nodig wanneer je eerste keer inlogt op een nieuwe computer.

Belangrijk om te weten

Uit veiligheidsoverwegingen staan wij alleen mobiele telefoonnummers toe uit een beperkt aantal landen. Bij het aanmelden of bij een wijziging kun je alleen de landcodes van deze landen selecteren.