Activeer online betalen en regel voortaan elke transactie heel eenvoudig via 2dehands met Bancontact
Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Hoe kies ik de juiste rubriek voor mijn zoekertje?

  1. Klik op Zoekertje plaatsen.
  2. Voer de titel van je zoekertje in.
  3. De meest passende rubrieken worden nu getoond.
  4. Indien er kosten aan verbonden zijn, dan worden deze tijdens de plaatsing van je zoekertje getoond.
  5. Selecteer de juiste rubriek.
  6. Ook kan je handmatig naar een rubriek zoeken. Klik onderaan op “Manueel selecteren”.
Het is niet mogelijk om het Zoekertje na plaatsing in een andere afdeling, rubriek of categorie te plaatsen.
 

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons