Vernieuwde site

• Er staan ontzettend veel zoekertjes op 2dehands. Om snel te vinden wat je zoekt is het belangrijk dat je zoekt op de juiste manier.

Hoe vind ik snel wat ik zoek?

Er zijn 2 manieren om te zoeken naar zoekertjes:
    • Blader door de afdelingen
    • Gebruik de zoekbalk.

Bladeren doorheen afdelingen kan op twee manieren:
    • De klassieke manier aan de linkerkant/linkerzijde van de homepage. Je ziet op de homepage een lijst met alle afdelingen. Zorg uiteraard altijd dat alle kenmerken zijn ingevuld, dan is je zoekertje beter vindbaar
    • Gebruik de zoekbalk wanneer je al precies weet welk product je zoekt.

Zoeken via de zoekbalk

Weet je al precies welk product je zoekt, dan gebruik je de zoekbalk.
    • De zoekmachine zoekt met jouw trefwoord in de titels van de zoekertjes en houdt rekening met de verschillende schrijfwijze van producten, meervoud en leestekens. Als je zoekt met het trefwoord Fiesta dan zoek je ook naar Fiësta.
    • Als je het vakje Zoek in titel en beschrijving aanvinkt (onder de zoekbalk), dan wordt naast de titel, ook gezocht in de zoekertjetekst zelf.
    • Met behulp van een wildcard (*) zoek je naar zoekertjes die in ieder geval een gedeelte van een woord bevatten.  Als je "Appel*" invoert, krijg je resultaten te zien met termen die beginnen met appel zoals; appelboom, appelgroene, appelslakken.
    • Je kunt in de zoekmachine ook zoektermen combineren en uitsluiten met behulp van de symbolen +, | en -. Als je "Audi | Mercedes" invoert, krijg je resultaten te zien met de term "Audi", "Mercedes" of beide termen tegelijk. Als je "Als je "Audi + Mercedes" invoert, krijg je alleen resultaten te zien die beide termen bevatten. Als je "Audi -Mercedes" invoert, krijg je resultaten te zien waarin de term "Audi" te vinden is, maar niet de term "Mercedes".

Waar moet ik op letten als ik een zoekertje zoek?
    • Er zijn veel verschillende manieren om je zoekopdracht te specificeren, gebruik wat voor jou handig is.
    • Kijk ook eens bij de zoekertjes die staan bij Voor jou of In de buurt. Hier worden zoekertjes getoond die mogelijk interessant voor je zijn of die dicht bij jou in de buurt worden aangeboden.
  • Bladeren doorheen afdelingen kan op twee manieren:
    • De klassieke manier aan de linkerkant/linkerzijde van de homepage. Je ziet op de homepage een lijst met alle afdelingen. Zorg uiteraard altijd dat alle kenmerken zijn ingevuld, dan is je zoekertje beter vindbaar
    • Gebruik de zoekbalk wanneer je al precies weet welk product je zoekt.

• Om koper en verkoper nóg sneller bij elkaar te brengen, hebben we ons platform vernieuwd en verbeterd.

• Je zoekertjes blijven bewaard.
    • Jouw profiel is vernieuwd en verbeterd. Hierdoor zijn al jouw bewaarde zoekopdrachten verloren gegaan. Stel daarom opnieuw je bewaarde zoekopdrachten in.
    • Als je de app hebt geïnstalleerd ontvang je een melding zodra er een nieuw zoekertje aan jouw zoekopdracht voldoet.

• Sorry, het is niet langer mogelijk om een winkel te creëren. Maar niet getreurd, we werken aan leuke alternatieven om u nog succesvoller te laten handelen.
  • We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid. Daarom hebben we met input van onze bezoekers omgebouwd tot een site die nóg prettiger werkt. Het resultaat? Een overzichtelijke en snelle site, met een moderne maar toch vertrouwde look en feel die je op elk moment de beste gebruikservaring bezorgt: niet alleen via pc, maar ook op tablet en smartphone.
  • Alles blijft hetzelfde: ook e-mailadres en wachtwoord om in te loggen. We hebben alles van de oude naar de vernieuwde site overgezet, zonder dat u daarvoor iets heeft moeten doen. Uw zoekertjes blijven gewoon actief, uw gekochte promotie opties blijven ook gewoon actief.
  • Ja. Dat is een van de grote verbeteringen van onze vernieuwde website. De site past zich automatisch aan de grootte van uw scherm aan. U bekijkt ze dus evengoed op uw smartphone of tablet.
  • Er is geen sprake van nieuwe privacy regels of cookies. Onze regels kunt u vinden op de site in de footer (onderaan elke pagina).
  • De verschillen bestaan alleen in lay-out. Alle functies zijn beschikbaar voor alle schermgroottes en apparaten. Soms kan het om ruimte te besparen op kleinere apparaten zijn dat een functie achter een extra knop op de pagina geplaatst is.
  • De mobiele apps zijn ontworpen vanuit de idee dat deze voor Android en IOS moeten werken zoals men gewoon is dat apps werken. Daarom is er voor beide apps een speciaal ontwerp gemaakt dat gebruik maakt van alle mogelijkheden en handigheden die beschikbaar zijn.
  • Uw opmerkingen en suggesties kunt u best versturen via de contact pagina. De link vindt u bovenaan elke pagina. Feedback wordt verzameld en er wordt bekeken wat we daarmee kunnen doen.
  • Ja. Geen zorgen. U moet niets veranderen.
  • We proberen zoveel mogelijk te voorkomen dat derde partijen de telefoonnummers op onze site gebruiken om je te spammen met bijvoorbeeld ongevraagde smsjes. Daarom is het nummer pas zichtbaar als je er actief op klikt.
  • Cookies worden gebruikt om te zorgen dat je niet steeds dezelfde gegevens opnieuw hoeft in te voeren. Het staat u uiteraard vrij om deze cookie al dan niet te accepteren.