Facebook

• Facebook evolueert snel. Daarom denkt 2dehands.be ook continu na over nieuwe mogelijkheden die ze haar bezoekers via Facebook kan bieden. Wat nu al kan:

- Inloggen via één account;

- zoekertjes delen op Facebook;

- 2dehands.be volgen via de 2dehands.be Facebook fanpage.
  • Ja. Met de 2dehands.be app (Android, iOS) bekijkt en plaatst u makkelijk zoekertjes via uw smartphone of tablet. U kan heel eenvoudig: zoekertjes vinden en bewaren; bieden; reageren (telefonisch of via e-mail);
    zoekertjes plaatsen.
  • Uw zoekertjes worden alleen geplaatst op 2dehands.be. Nadien kan u ze wel via Facebook delen: klik op het Facebook symbool op uw Persoonlijke Pagina naast de titel van het zoekertje. Of op het Facebook icoontje (de blauwe F) onderaan uw zoekertje.
  • Hebt u al een Facebookaccount? Klik dan op 2dehands.be onder Inloggen op de Facebookknop (icoontje met F connect). Hebt u nog geen 2dehands.be profiel? Dan wordt er een 2dehands.be profiel aangemaakt via uw Facebookgegevens.