Facebook

• Je zoekertjes worden alleen geplaatst op 2dehands. Nadien kan je ze wel via Facebook delen: klik op het Facebook symbool op jouw Persoonlijke Pagina naast de titel van het zoekertje. Of op het Facebook icoontje (de blauwe F) onderaan jouw zoekertje.
  • Heb je al een Facebookaccount? Klik dan op 2dehands onder Inloggen op de Facebookknop (icoontje met F connect). Heb je nog geen 2dehands profiel? Dan wordt er een 2dehands profiel aangemaakt via jouw Facebookgegevens.
  • Als je jouw 2dehands profiel linkt aan Facebook geef je 2dehands de toestemming om jouw 2dehands profiel te integreren met Facebook: we importeren o.a. jouw Facebook profielfoto. Op 2dehands kan je jouw profielinfo altijd aanpassen via ‘mijn profiel’ op je Persoonlijke pagina: deze wijzigingen hebben nooit invloed op jouw Facebook account.
  • Facebook evolueert snel. Daarom denkt 2dehands.be ook continu na over nieuwe mogelijkheden die ze haar bezoekers via Facebook kan bieden. Wat nu al kan:

- Inloggen via één account;

- zoekertjes delen op Facebook;

- 2dehands.be volgen via de 2dehands.be Facebook fanpage.