Wijzigen gegevens

• Heb je voor een product betaald, maar deze nog niet ontvangen? Mogelijk heb je te maken met oplichting.

Wat moet ik doen als ik wel heb betaald, maar mijn product niet ontvangen heb?
    •        Neem contact op met de verkoper. Misschien is jouw product nog onderweg of heeft de verkoper het nog niet kunnen versturen.
    •        Maak een kopie van de advertentie en verzamel de contact-/bankgegevens van de verkoper.
    •        Ben je ervan overtuigd dat je bent opgelicht? Doe dan aangifte bij het politiekantoor in je buurt. Als de Politie voor hun onderzoek een vordering indient bij 2dehands, delen wij de gegevens die nodig zijn om vervolging makkelijker te maken.
    •        Heb je betaald via Betaalverzoeken met Bancontact via 2dehands? Meld dit dan ook bij onze partner Online Payment Platform. Zo kunnen zij gepaste maatregelen nemen.

• 1. Ga naar je Profiel in je persoonlijke pagina en kies voor "Inloggegevens"

2. Klik op ‘wijzigen’ en wijzig je wachtwoord. Let wel: daarvoor heb je jouw oude wachtwoord nodig.

3. Ben je het oude wachtwoord vergeten? Klik op ’Wachtwoord vergeten’ en vul jouw e-mailadres in. We sturen jou een e-mail: volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord.
  • Om je product of dienst nóg sneller te verkopen, is het belangrijk dat je contactgegevens kloppen. Je wijzigt je contactgegevens in je 2dehands-account of in een bestaande advertentie:

2dehands-account

1. Log in op "Mijn 2dehands" of open onze app.
    2. Ga naar "Mijn Profiel".
    3. Wijzig je contactgegevens en klik op "Opslaan".

Bestaande advertentie

1. Log in op "Mijn 2dehands" of open onze app.
    2. Ga naar "Mijn Zoekertjes".
    3. Open de betreffende advertentie en klik op "Wijzig".
    4. Wijzig je contactgegevens en klik op "Opslaan".

Let je op de volgende punten?

• Pas je jouw contactgegevens aan bij een actieve advertentie? Dat kan! Let er wel op dat je wijzigingen alleen gelden voor de advertentie die je aanpast.
    • Is je advertentie automatisch geplaatst of door een externe partij geplaatst? Ook dan kun je jouw contactgegevens wijzigen. Om dat te doen kun je contact opnemen met de organisatie die de advertentie voor je geplaatst heeft.

• 1. Ga naar "Mijn 2dehands". Het e-mailadres staat onder "Inloggegevens" in "Mijn Profiel".
    2. Klik op "Wijzigen" en wijzig je e-mailadres.
    3. Vergeet niet op "Opslaan" te klikken om de verandering defnitief te maken.

Let wel:
    Je kunt je e-mailadres om veiligheidsredenen maximaal 1 keer per 30 dagen wijzigen.
    Als zakelijke adverteerder op Admarkt is het niet mogelijk om je e-mailadres te wijzigen. Neem hiervoor, op weekdagen van 8u30 tot 17u, contact met ons op via het gratis nummer 0800/67 002 of support-admarkt@2dehands.be.
  • Wil je jouw 2dehands-account verwijderen? Dat kan! Via Mijn 2dehands op de website kun je dit zelf regelen, de app biedt deze optie (nog) niet.

Hoe je dit doet? Dat lees je hieronder;

1.    Log in op Mijn 2dehands.
    2.    Klik rechts bovenin op je naam.
    3.    Kies voor Mijn Profiel.
    4.    Bij je contactgegevens klik je op Account verwijderen.
    5.    Geef aan waarom je jouw account wilt verwijderen.
    6.    Klik op Bevestigen.
    7.    Je account wordt nu binnen de wettelijke termijn verwijderd.
    8.    We sturen je een e-mail om de verwijdering te bevestigen.

Let je op de volgende punten?

•    Verwijderen we je account, dan verwijderen we ook al je gegevens uit onze systemen.
    •    Heb je nog actieve zoekertjes? Dan verwijderen we deze ook.
    •    We sturen je na verwijdering van je account geen e-mails meer.
    •    Wil je later weer gebruik maken van 2dehands? Dat is geen probleem, je bent altijd welkom bij ons. Maak dan gerust een nieuw account aan.