Geblokkeerd

• We blokkeren je account als jij je niet aan onze regels en voorwaarden houdt. Krijg je bij het inloggen een melding dat je account is geblokkeerd? Dan kun je geen gebruik meer maken van je account.

Meer informatie over de blokkering

• Lees onze gebruikersvoorwaarden goed door.
    • In de gebruikersvoorwaarden staat duidelijk uitgelegd wat wel en niet mag.
    • Denk je dat het om een vergissing gaat? Neem dan contact met ons op. Klik op  Contacteer ons en we helpen je graag verder.