Hoe activeer ik de SMS-beveiligingscontrole voor mijn account?

Je kan de SMS-beveiligingscontrole alleen inschakelen via de website van2dehands en via de app. Er zijn 2 manieren waarop je kan aanmelden:

2.    Voor de bestaande accounts door je mobiele nummer hier door te geven.
of
3.    Voor de nieuwe accounts door de beveiligingscontrole te activeren tijdens het aanmaken van een nieuw account

Waar moet ik op letten bij het activeren van de SMS-beveiligscontrole?

4.    Uit veiligheidsoverwegingen staan wij alleen mobiele telefoonnummers toe uit een beperkt aantal landen.
5.    Bij het aanmelden of bij een wijziging kun je alleen van deze landen de landcodes te selecteren: Nederland, Frankrijk, België, Duitsland en Luxemburg
6.    De SMS-beveiligingscontrole kan nadat het geactiveerd is niet meer uitgezet worden wegens veiligheidsoverwegingen.