Activeer online betalen en regel voortaan elke transactie heel eenvoudig via 2dehands met Bancontact
Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Hoe koppel ik mijn 2dehands profiel aan mijn Facebookaccount?

Heb je al een Facebookaccount? Klik dan op 2dehands onder Inloggen op de Facebookknop (icoontje met F connect). Heb je nog geen 2dehands profiel? Dan wordt er een 2dehands profiel aangemaakt via jouw Facebookgegevens.

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons