Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

1. Ga naar uw Persoonlijke pagina. Daar staat uw wachtwoord onder ‘accountgegevens’. 

2. Klik op ‘bewerk’ en wijzig uw wachtwoord. Let wel: daarvoor hebt u uw oude wachtwoord nodig.
 
3. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik op ’Wachtwoord vergeten’ en vul uw e-mailadres in. We sturen u een e-mail: volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord.

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons