Hoe wijzig ik mijn persoonlijke gegevens?

Om je product of dienst nóg sneller te verkopen, is het belangrijk dat je contactgegevens kloppen. Je wijzigt je contactgegevens in je 2dehands-account of in een bestaande advertentie:

2dehands-account

1. Log in op "Mijn 2dehands" of open onze app.
  2. Ga naar "Mijn Profiel".
  3. Wijzig je contactgegevens en klik op "Opslaan".

Bestaande advertentie

1. Log in op "Mijn 2dehands" of open onze app.
  2. Ga naar "Mijn Zoekertjes".
  3. Open de betreffende advertentie en klik op "Wijzig".
  4. Wijzig je contactgegevens en klik op "Opslaan".

Let je op de volgende punten?

• Pas je jouw contactgegevens aan bij een actieve advertentie? Dat kan! Let er wel op dat je wijzigingen alleen gelden voor de advertentie die je aanpast.
  • Is je advertentie automatisch geplaatst of door een externe partij geplaatst? Ook dan kun je jouw contactgegevens wijzigen. Om dat te doen kun je contact opnemen met de organisatie die de advertentie voor je geplaatst heeft.