Activeer online betalen en regel voortaan elke transactie heel eenvoudig via 2dehands met Bancontact
Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Hoe stel ik mijn verkoperspagina in?

Op de verkoperspagina kan je je bedrijf in de kijker zetten bij online kopers op 2dehands. Het is de ideale plek om je te onderscheiden en je zichtbaarheid te vergroten, zowel via de App als de website. 
 

Hoe stel ik mijn verkoperspagina in? 

 
  1. Log via de website in op Mijn 2dehands

  1. Kies Mijn Profiel.

  2. Klik op Instellen op Verkoperspagina.

  3. Vul je gegevens in op het formulier.

  • Bij Beschrijving omschrijf je jouw bedrijf. Denk aan: aanbod, specialisme, vestiging, levering en contactgegevens.  

  1. Voeg foto’s toe.

  2. Klik op Opslaan.

  3. De verkoperspagina is ingesteld.

 

Wilt u direct met ons in contact komen?

contacteer ons