Vernieuwde site

• Op de persoonlijke pagina kunt u al uw actieve zoekertjes bekijken. Elk zoekertje kan u promoten door op de knop ‘promoot dit zoekertje’ te drukken. Vervolgens krijgt u 3 opties: topzoekertje en omhoog plaatsen. Indien u  ‘omhoogplaatsen’ selecteert, kan u ervoor kiezen om dit te betalen per telefoon of een sms.  Wilt u met een bankkaart betalen? Dan kan dat door op de knop ‘afrekenen’ te drukken.

Image ajoutée par l'utilisateur
  • Nee, de prijzen van de promotie-opties (wetende, Omhoogplaatsen en Topzoekertje) kunnen verschillen per categorie en kunnen aan verandering onderhevig zijn.
  • Vanwege een sterke toename in bezoekers via smartphone of tablet hebben we onze website responsive gemaakt: dat betekent dat de site zich aanpast aan de grootte van het scherm van uw apparaat. Daarnaast is 2dehands.be in een nieuw jasje gestoken en heeft een frissere uitstraling gekregen.
  • De vernieuwde website is in een nieuw jasje gestoken en past zich automatisch aan aan de grootte van uw scherm, ongeacht of u een computer, tablet of smartphone gebruikt. Daarnaast is het makkelijker een zoekopdracht te verfijnen, suggereert de tool automatisch de categorie voor een zoekertje, is het waardering systeem duidelijker zichtbaar, en tonen we meteen de grootst beschikbare foto.
  • Vanaf de eerste ontwerpen, is nauw samengewerkt met een groep bezoekers. 29 oktober is de vernieuwde site uitgerold naar een beperkte, willekeurig geselecteerde groep, om nog meer feedback te verzamelen voordat we de site voor iedereen uitrollen. De vernieuwing is dus niet enkel voor onze bezoekers gemaakt, maar ook samen met de bezoekers.
  • Zodra u op een afdeling klikt, krijgt u een overzicht van alle rubrieken met de onderliggende categorieën. Bij sommige afdelingen, neemt het overzicht veel plaats op uw scherm. Met de knop ‘verberg overzicht’, kan u het overzicht inklappen en krijgt u onmiddellijk de resultaten te zien van de afdeling.

Image ajoutée par l'utilisateur

Opgelet: als u een nieuwe zoekopdracht invoert of een nieuwe afdeling bezoekt, dan zal wordt het overzicht getoond afhankelijk van uw voorkeuren : afhankelijk of u eerder al op ‘verberg overzicht’ of ‘toon overzicht’ hebt geklikt.

Image ajoutée par l'utilisateur
  • Onze website blijft DE gratis zoekertjessite. Een zoekertje plaatsen, kopen en verkopen is gratis. Er zijn betalende mogelijkheden om uw zoekertje extra in de kijker te werken. Maar dat zijn opties.
  • We zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid. Daarom hebben we met input van onze bezoekers omgebouwd tot een site die nóg prettiger werkt. Het resultaat? Een overzichtelijke en snelle site, met een moderne maar toch vertrouwde look en feel die je op elk moment de beste gebruikservaring bezorgt: niet alleen via pc, maar ook op tablet en smartphone.
  • Bladeren doorheen afdelingen kan op twee manieren. De klassieke manier (in afbeelding: punt 1), zoals op de oude site, aan de linkerkant van de homepage. U ziet op de homepage een lijst met alle afdelingen.

Image ajoutée par l'utilisateur

De tweede manier (afbeelding: punt 2) : alle afdelingen  bekijken kan door op de knop: ‘blader in afdelingen’ te drukken. Zo krijgt u een overzicht van alle afdelingen en kan u verder klikken naar de gewenste categorie.
    Dit is hoe dit overzicht eruitziet:

Image ajoutée par l'utilisateur

Bovenstaande afbeelding toont ook wat er gebeurt als u op  knoppen klikt:
    1. Het overzicht van de afdelingen zal verdwijnen
    2. Deze knop toont alle zoekertjes in het de afdeling/rubriek of categorie
    3. Het overzicht van de afdelingen zal verdwijnen
  • Ja, onze vernieuwde website is slechts het vertrekpunt. We zullen in de toekomst verder blijven investeren in de website, op basis van de feedback die we van onze bezoekers krijgen. Heeft u een suggestie, een tip, … laat het ons dus zeker weten via de feedback op de contact-pagina.
  • Alles blijft hetzelfde: ook e-mailadres en wachtwoord om in te loggen. We hebben alles van de oude naar de vernieuwde site overgezet, zonder dat u daarvoor iets heeft moeten doen. Uw zoekertjes blijven gewoon actief, uw gekochte promotie opties blijven ook gewoon actief.
  • U kunt alles over de vernieuwde site te weten komen op blog.2dehands.be. Naast de laatste nieuwtjes kunt u hier ook terecht voor leuke en meer inspirerende artikels.
  • Om een goede vergelijking te maken tussen de oude en vernieuwde website zijn bezoekers bewust willekeurig overgezet. Dit is gedaan om de resultaten niet te beïnvloeden. U bent hiervoor dus automatisch geselecteerd. Omdat we dit niet vooraf wisten, hebben we u geen e-mail kunnen sturen maar ervoor gekozen een melding te maken op de homepage.
  • Ja. Dat is een van de grote verbeteringen van onze vernieuwde website. De site past zich automatisch aan de grootte van uw scherm aan. U bekijkt ze dus evengoed op uw smartphone of tablet.
  • Nee. Er is niets veranderd aan 'mijn winkel'. We bekijken wat straks eventueel nog beter kan.
  • Er gelden geen nieuw regels voor de website. We blijven wel meer dan ooit iedereen bewust maken om veilig te handelen. In dat kader hebben we ook het waarderingssysteem aangepast zodat voor de bezoekers nog beter zichtbaar is te zien hoe een koper of verkoper is geëvalueerd.
  • Er is geen sprake van nieuwe privacy regels of cookies. Onze regels kunt u vinden op de site in de footer (onderaan elke pagina).
  • Alle functies van de huidige website bestaan ook op de vernieuwde website. Er is niks geschrapt.
  • De verschillen bestaan alleen in lay-out. Alle functies zijn beschikbaar voor alle schermgroottes en apparaten. Soms kan het om ruimte te besparen op kleinere apparaten zijn dat een functie achter een extra knop op de pagina geplaatst is.
  • De mobiele apps zijn ontworpen vanuit de idee dat deze voor Android en IOS moeten werken zoals men gewoon is dat apps werken. Daarom is er voor beide apps een speciaal ontwerp gemaakt dat gebruik maakt van alle mogelijkheden en handigheden die beschikbaar zijn.
  • De RSS feed werd door zeer weinig bezoekers gebruikt. Daarom hebben we besloten de ruimte voor deze knop te gebruiken voor andere zaken. Bestaande RSS feeds werken voorlopig nog wel.
  • Uw opmerkingen en suggesties kunt u best versturen via de contact pagina. De link vindt u bovenaan elke pagina. Feedback wordt verzameld en er wordt bekeken wat we daarmee kunnen doen.
  • Ja. Geen zorgen. U moet niets veranderen.
  • Ja. Alles blijft bewaard. U vindt alles terug via uw 'Persoonlijke Pagina'.
  • We proberen zoveel mogelijk te voorkomen dat derde partijen de telefoonnummers op onze site gebruiken om je te spammen met bijvoorbeeld ongevraagde smsjes. Daarom is het nummer pas zichtbaar als je er actief op klikt.
  • Cookies worden gebruikt om te zorgen dat je niet steeds dezelfde gegevens opnieuw hoeft in te voeren. Het staat u uiteraard vrij om deze cookie al dan niet te accepteren.