Over ons

• Hier gebeurt het!

2dehands.be werd opgericht in 1999 als een van de eerste zoekertjessites in België. Intussen is 2dehands.be met 42 rubrieken bijzonder populair: het aantal bezoekers stijgt nog elke dag. Zowel particulieren, als kleine en grote bedrijven bezoeken 2dehands.be: goed voor zo’n 700.000 bezoekers per dag.

Samen kopen en verkopen ze nieuwe en gebruikte items en diensten. Elke dag worden er gemiddeld 60.000 nieuwe zoekertjes geplaatst. Van kleding en verzamelobjecten tot auto’s en huisraad. 2dehands.be maakt sinds juli 2013 deel uit van eBay, met hoofdkantoor in Amsterdam.
  • Gebruiksgemak en een goede service staan voorop. En dat maakt onze website zeer populair. De site is eenvoudig te gebruiken en is voor iedereen toegankelijk.

Alle vragen die onze redactie krijgt, worden binnen 24 uur persoonlijk beantwoord. Onze website is ontstaan op basis van tips en ideeën van bezoekers. Hebt u ook opmerkingen, tips of ideeën om de website nóg beter te maken? Laat het ons weten!
  • Vanwege een sterke toename in bezoekers via smartphone of tablet hebben we onze website responsive gemaakt: dat betekent dat de site zich aanpast aan de grootte van het scherm van uw apparaat. Daarnaast is 2dehands.be in een nieuw jasje gestoken en heeft een frissere uitstraling gekregen.
  • 2dehands.be staat altijd voor u klaar. Contacteer ons gerust. U krijgt binnen de 48 uur persoonlijk antwoord.