Nieuwsbrief

• Bij het registreren, kan u zich meteen ook aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief. U kan ook op uw Persoonlijke Pagina via 'Mijn profiel' aanduiden dat u de nieuwsbrief graag ontvangt. Klik op 'bewerk profiel' en onder instellingen kan u aangeven welke nieuwsbrief u wil ontvangen. Vergeet niet om op 'Wijzigingen opslaan' te drukken om te bevestigen.