Meld misbruik

• Als u zoekertjes tegenkomt die niet volgens de regels van 2dehands.be zijn geplaatst of als u verdachte adverteerders tegenkomt, kunt u deze bij ons tippen via de ‘Meld Misbruik’ knop. Deze knop vindt u onder ieder zoekertje.
  • We houden ons dagelijks bezig om met uw hulp onze website schoon en overzichtelijk te houden. Dit doen wij door het verwijderen van verdachte zoekertjes naar aanleiding van tips van onze bezoekers. Indien er sprake is van mogelijke oplichting, kunnen we ook overgaan tot het blokkeren van profielen van bezoekers.
  • Bij twijfel mag u de verdachte e-mail altijd doorsturen naar redactie@2dehands.be.

U mag snel een antwoord verwachten.