• We mogen u GEEN informatie geven over zoekertjes die niet meer online staan.

Ook de persoonlijke gegevens van de adverteerder geven we NIET vrij.

Als een zoekertje niet meer online staat, betekent dat meestal dat de adverteerder zijn zoekertje verwijderd heeft omdat het artikel verkocht is.
  • Zodra u op een afdeling klikt, krijgt u een overzicht van alle rubrieken met de onderliggende categorieën. Bij sommige afdelingen, neemt het overzicht veel plaats op uw scherm. Met de knop ‘verberg overzicht’, kan u het overzicht inklappen en krijgt u onmiddellijk de resultaten te zien van de afdeling.

Image ajoutée par l'utilisateur

Opgelet: als u een nieuwe zoekopdracht invoert of een nieuwe afdeling bezoekt, dan zal wordt het overzicht getoond afhankelijk van uw voorkeuren : afhankelijk of u eerder al op ‘verberg overzicht’ of ‘toon overzicht’ hebt geklikt.

Image ajoutée par l'utilisateur
  • Bladeren doorheen afdelingen kan op twee manieren. De klassieke manier (in afbeelding: punt 1), zoals op de oude site, aan de linkerkant van de homepage. U ziet op de homepage een lijst met alle afdelingen.

Image ajoutée par l'utilisateur

De tweede manier (afbeelding: punt 2) : alle afdelingen  bekijken kan door op de knop: ‘blader in afdelingen’ te drukken. Zo krijgt u een overzicht van alle afdelingen en kan u verder klikken naar de gewenste categorie.
    Dit is hoe dit overzicht eruitziet:

Image ajoutée par l'utilisateur

Bovenstaande afbeelding toont ook wat er gebeurt als u op  knoppen klikt:
    1. Het overzicht van de afdelingen zal verdwijnen
    2. Deze knop toont alle zoekertjes in het de afdeling/rubriek of categorie
    3. Het overzicht van de afdelingen zal verdwijnen
  • Door uw zoekopdracht in te geven en te bewaren, hoeft u ze niet telkens opnieuw in te geven: zo zoekt u eenvoudig en snel.

Activeert u matchmail? Dan krijgt u nieuwe zoekertjes die aan uw zoekopdracht voldoen, automatisch per e-mail toegestuurd.
  • Geef eerst uw zoekopdracht in, inclusief alle verfijnopties. Bij Verfijn Resultaat is er een optie ‘Bewaar zoekopdracht’. Als u hierop klikt, wordt uw zoekopdracht bewaard én kunt u aangeven of u via matchmail nieuwe zoekertjes wil ontvangen binnen deze zoekopdracht. Die zoekertjes krijgt u dan automatisch per e-mail toegestuurd. Op uw Persoonlijke Pagina vindt u een overzicht van uw bewaarde zoekopdrachten. U kunt ze daar ook aanpassen of verwijderen.
  • U krijgt alleen een matchmail als er nieuwe zoekertjes zijn die matchen met uw bewaarde zoekopdracht.

Tip: Misschien is uw bewaarde zoekopdracht te specifiek? Verwijder deze zoekopdracht via uw Persoonlijke Pagina, en maak een nieuwe zoekopdracht aan met bredere zoekcriteria.

Sla de nieuwe zoekopdracht op en activeer matchmail.
  • Via uw Persoonlijke Pagina. Ga naar ‘Mijn bewaarde zoekopdrachten en matchmails’. Klik op wijzigen en kies bij 'e-mail me de zoekertjes'  ‘Nee, nooit’. De zoekopdracht wordt nog wel bewaard en u kan de matchmail later opnieuw activeren. Wilt u de matchmail definitief stoppen? Verwijder dan uw bewaarde zoekopdracht.