Persoonlijke Pagina

• Indien u uw account bij ons wilt sluiten, dan kunt u ons daartoe een verzoek sturen via redactie@2dehands.be. Wij zullen uw verzoek verwerken binnen een redelijke termijn en uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. Wij kunnen u verzoeken om aanvullende informatie te verstrekken zodat wij uw identiteit kunnen vaststellen. Lees meer in ons privacybeleid over het wijzigen en verwijderen van persoonsgegevens.
  • Op uw Persoonlijke Pagina staat  een menu met bovenaan 'Mijn zoekertjes'. Hier kan u elk zoekertje omhoog plaatsen, wijzigen of verwijderen.
  •  Log in. Ga naar mijn profiel en kies de optie 'bewerk profiel'. Vergeet niet te bevestigen met ' Wijzigen opslaan'.
  • Als er op uw zoekertje geboden wordt, krijgt u een e-mail met als onderwerp ‘Nieuw bod op uw zoekertje’. Open de e-mail en klik op de link ‘Bekijk het zoekertje en het bod’. U komt dan op uw zoekertjespagina. Daar ziet u de naam van de bieder en zijn bod: u kunt meteen een reactie sturen of het bod verwijderen (x).

Tip: voeg het adres noreply@2dehands.be (België) of noreply@tweedehands.nl (Nederland) toe aan uw adresboek. Zo voorkomt u dat onze e-mails geblokkeerd worden door uw spamfilter.  Goed om te weten: een bod is niet bindend. Zowel u als de bieder kunnen het bod intrekken of verwijderen.
  • Bij uw zoekertje vindt u uiterst rechts onder ‘Bekeken’ een cijfer, bijvoorbeeld 16. Dat betekent dat uw zoekertje 16 keer bekeken werd.
  • 1. Ga naar uw Persoonlijke pagina. Daar staat uw wachtwoord onder ‘accountgegevens’.

2. Klik op ‘bewerk’ en wijzig uw wachtwoord. Let wel: daarvoor hebt u uw oude wachtwoord nodig.

3. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik op ’Wachtwoord vergeten’ en vul uw e-mailadres in. We sturen u een e-mail: volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord.
  • 1. Klik op Inloggen.
    2. Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul uw e-mailadres in.
    3. 2dehands.be stuurt u een e-mail: volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord.

Geen e-mail? Kijk dan eens in uw map met ongewenste e-mail (spam) en voeg noreply@2dehands.be (België) of noreply@tweedehands.nl (Nederland) toe aan uw adresboek.

Vindt u de e-mail ook hier niet? Vraag dan opnieuw uw wachtwoord aan via ‘Wachtwoord vergeten’.
  • Ga naar uw Persoonlijke Pagina. Klik op ‘Mijn chatberichten’. Bij ‘Aankoop’ vindt u uw chatberichten van de zoekertjes waarin u geïnteresseerd bent. Bij ‘Verkoop’ vindt u de chatberichten van geïnteresseerde bezoekers. Tot slotte vindt u in het ‘Archief’ uw oude chatberichten.

Meer informatie over de chat leest u hier.