Facebook

• Facebook evolueert snel. Daarom denkt 2dehands.be ook continu na over nieuwe mogelijkheden die ze haar bezoekers via Facebook kan bieden. Wat nu al kan:

- Inloggen via één account;

- zoekertjes delen op Facebook;

- 2dehands.be volgen via de 2dehands.be Facebook fanpage.
  • Ja. Met de 2dehands.be app (Android, iOS) bekijkt en plaatst u makkelijk zoekertjes via uw smartphone of tablet. U kan heel eenvoudig: zoekertjes vinden en bewaren; bieden; reageren (telefonisch of via e-mail);
    zoekertjes plaatsen.
  • Nee, dat hoeft niet. Als u uw 2dehands.be profiel verbindt met uw Facebookaccount worden beide accounts door 2dehands.be aan elkaar gekoppeld.
  • Uw zoekertjes worden alleen geplaatst op 2dehands.be. Nadien kan u ze wel via Facebook delen: klik op het Facebook symbool op uw Persoonlijke Pagina naast de titel van het zoekertje. Of op het Facebook icoontje (de blauwe F) onderaan uw zoekertje.
  • Bent u verbonden met Facebook en logt u uit op 2dehands.be? Dan wordt  u ook automatisch uitgelogd op Facebook.
  • Wanneer u een 2dehands.be profiel aanmaakt via Facebook, of als u uw bestaand 2dehands.be profiel koppelt aan uw Facebookaccount, geeft u 2dehands.be toestemming om bepaalde gegevens uit uw Facebookaccount te gebruiken en eventueel te bewaren. 2dehands.be volgt de retentie richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door Facebook.
  • Om de verbinding tussen uw 2dehands.be profiel en Facebook te verbreken, moet u de Privacyinstellingen  in uw Facebookaccount aanpassen. Als dat gebeurd is, kan u niet meer inloggen op 2dehands.be via Facebook. U kan de verbinding wel altijd herstellen. Zie: 'Hoe koppel ik mijn 2dehands.be profiel aan mijn Facebookaccount'.
  • Eerst moet u de verbinding van het profiel dat met Facebook verbonden is verbreken. Log nadien in met het 2dehands.be profiel dat u aan Facebook wil koppelen, en klik dan op de Facebookknop (icoontje met F connect).
  • Hebt u al een Facebookaccount? Klik dan op 2dehands.be onder Inloggen op de Facebookknop (icoontje met F connect). Hebt u nog geen 2dehands.be profiel? Dan wordt er een 2dehands.be profiel aangemaakt via uw Facebookgegevens.
  • Ja. Om uw profiel te verbinden met Facebook moet u ingelogd zijn op Facebook. Inloggen op onze website met Facebook zorgt er dus ook voor dat u inlogt op uw Facebookaccount.
  • Als u uw 2dehands.be profiel linkt aan Facebook geeft u 2dehands.be de toestemming om uw 2dehands.be profiel te integreren met Facebook: we importeren o.a. uw Facebook profielfoto. Op 2dehands.be kan u uw profielinfo altijd aanpassen via ‘mijn profiel’ op uw Persoonlijke pagina: deze wijzigingen hebben nooit invloed op uw Facebook account.
  • U hebt enkel een actuele webbrowser (de meest recente versie van Firefox, Safari, Chrome of Internet Explorer) nodig. Tip: accepteer via uw browser Javascript en Cookies voor het beste resultaat.