Registratie

• Indien u uw account bij ons wilt sluiten, dan kunt u ons daartoe een verzoek sturen via redactie@2dehands.be (voor ons platform 2dehands.be) of redactie@2dehands.nl (voor ons platform 2dehands.nl. Wij zullen uw verzoek verwerken binnen een redelijke termijn en uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. Wij kunnen u verzoeken om aanvullende informatie te verstrekken zodat wij uw identiteit kunnen vaststellen. Lees meer in ons privacybeleid over het wijzigen en verwijderen van persoonsgegevens.
  • Klik op Registreren (op alle pagina's rechts bovenaan) om uw Persoonlijke Pagina aan te maken . Vul de gevraagde gegevens in, en volg de stappen om uw registratie te voltooien. Maak snel uw Persoonlijke Pagina aan en geniet van de vele voordelen van 2dehands.be.
  • Wie registreert, krijgt een Persoonlijke Pagina op onze website. Zo'n Persoonlijke pagina heeft veel voordelen:

1. U plaatst onbeperkt gratis zoekertjes.
    2. U zoekt makkelijk en snel naar koopjes in uw buurt.
    3. U kan gratis uw eigen webwinkel openen met uw naam, logo en internetadres.
    4. U koopt en verkoopt veilig.
    5. U contacteert geïnteresseerden snel.

Overtuigd? Maak nu uw Persoonlijke Pagina aan.
  • Bijgewerkt: 24 juni 2014

Overzicht

Als u onze websites, services, toepassingen, hulpprogramma's en berichtsystemen bezoekt of gebruikt, kunnen wij of onze geautoriseerde serviceproviders gebruikmaken van cookies, webbakens en andere soortgelijke technologieën voor het opslaan van gegevens om u een betere, snellere en veiligere ervaring aan te bieden en voor reclamedoeleinden.

Deze pagina dient om u inzicht te verschaffen in deze technologieën en in ons gebruik ervan op onze websites en in onze services, toepassingen en hulpprogramma's. Hieronder vindt u een overzicht van enkele belangrijke zaken die u moet weten over ons beleid inzake het gebruik van deze technologieën. U kunt de inhoud van onze volledige Kennisgeving aan de gebruiker inzake het gebruik van cookies hieronder bekijken. Cookies en soortgelijke technologieën kunnen verschillende functies hebben. Ze zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze diensten, helpen ons om onze prestaties te verbeteren, bieden extra functies aan of helpen ons om relevante en gerichte advertenties aan te bieden.

We maken gebruik van cookies en soortgelijke technologieën die alleen op uw apparaat blijven zolang uw browser actief is (sessiecookies) en van cookies en soortgelijke technologieën die voor een langere periode op het apparaat bewaard worden (permanente cookies). Het staat u vrij om deze technologieën te blokkeren, te verwijderen, of uit te schakelen als uw apparaat dit toelaat. U kunt de cookies en de voorkeuren voor cookies beheren in uw browser of in de apparaatinstellingen. Waar mogelijk worden veiligheidsmaatregelen ingesteld om onrechtmatige toegang tot onze cookies en soortgelijke technologieën te voorkomen.

Een unieke identificatie zorgt ervoor dat alleen wij en/of onze geautoriseerde serviceproviders toegang hebben tot cookiegegevens. Serviceproviders zijn bedrijven die ons helpen met verschillende aspecten van onze bedrijfsvoering, zoals de werking van de website, diensten, toepassingen, advertenties en hulpprogramma's. Wij gebruiken een aantal serviceproviders die ons helpen om relevante advertenties in onze diensten en andere plaatsen op het internet aan te bieden.

Deze serviceproviders kunnen ook cookies op uw apparaat plaatsen via onze diensten (cookies van derden). Zij kunnen ook informatie verzamelen die hen helpt om het apparaat te identificeren, zoals het IP-adres of andere unieke identificaties van het apparaat.

Wat zijn cookies, webbakens en soortgelijke technologieën?

Zoals de meeste websites maken we gebruik van technologieën die in wezen kleine gegevensbestanden zijn die op uw computer, tablet, mobiele telefoon of andere apparaten (gezamenlijk aangeduid als "apparaat") worden geplaatst en die ons toelaten om bepaalde informatie te verzamelen bij elk bezoek aan of elke interactie met onze websites, diensten, toepassingen, hulpprogramma's en ons berichtsysteem.

De specifieke namen en types van de cookies, webbakens en andere soortgelijke technologieën die we gebruiken, kunnen van tijd tot tijd veranderen. Om u te helpen dit beleid en ons gebruik van dergelijke technologieën beter te begrijpen, geven we hieronder een beknopt overzicht van termen en definities.

Cookies

Kleine tekstbestanden (meestal bestaande uit letters en cijfers) die in het geheugen van uw browser of apparaat worden geplaatst wanneer u een website bezoekt of een bericht bekijkt. Door cookies te gebruiken, kan een website een specifiek apparaat of specifieke browser herkennen. Er bestaan verschillende soorten cookies.

- Sessiecookies verlopen aan het einde van de browsersessie en laten ons toe om uw acties aan elkaar te koppelen tijdens die bepaalde browsersessie.

- Permanente cookies worden ook tussen verschillende browsersessies op uw apparaat bewaard, waardoor wij uw voorkeuren of acties over meerdere websites kunnen onthouden.

- Eerste-partijcookies worden ingesteld door de website die u bezoekt.

- Cookies van derden worden ingesteld door de website van een externe partij, afzonderlijk van de website die u bezoekt. Cookies kunnen worden uitgeschakeld of verwijderd door middel van hulpprogramma's die in de meeste commerciële browsers beschikbaar zijn. De voorkeuren voor elke browser die u gebruikt, moeten afzonderlijk worden ingesteld. Ook de functies en opties kunnen van browser tot browser verschillen.

Webbakens - Kleine grafische afbeeldingen (ook "pixel tags" of "clear GIFs" genoemd) die kunnen worden opgenomen in onze websites, diensten, toepassingen, hulpprogramma's en ons berichtsysteem, en die meestal worden gebruikt in combinatie met cookies voor het identificeren van gebruikers en het gedrag van gebruikers.

Soortgelijke technologieën

Technologieën die informatie opslaan in uw browser of op uw apparaat door gebruik te maken van lokale gedeelde objecten of lokale opslag, zoals Flash-cookies, HTML 5-cookies en andere webtoepassingssoftware. Deze technologieën kunnen in al uw browsers functioneren, en in sommige gevallen is het mogelijk dat ze niet volledig kunnen worden beheerd door uw browser en dat ze direct door geïnstalleerde toepassingen of het apparaat zelf moeten worden beheerd. Wij gebruiken deze technologieën niet voor het opslaan van informatie om reclame aan u te richten, noch in onze websites noch daarbuiten.

In onze beleidsbepalingen kunnen de termen "cookies" of "soortgelijke technologieën" door elkaar worden gebruikt om te verwijzen naar alle technologieën die we kunnen gebruiken om gegevens in uw browser of op uw apparaat op te slaan, die informatie verzamelen of ons helpen om u op de hierboven beschreven wijze te identificeren.

Uw keuze en ons gebruik van cookies, webbakens en soortgelijke technologieën

Wij bieden een aantal functies, diensten, toepassingen en hulpprogramma's aan die alleen beschikbaar zijn door het gebruik van deze technologieën. Het staat u altijd vrij om deze technologieën te blokkeren, te verwijderen of uit te schakelen als uw browser, de geïnstalleerde toepassing, of het apparaat dit toelaat. Als u echter cookies of andere soortgelijke technologieën niet aanvaardt, is het mogelijk dat u niet zult kunnen gebruikmaken van een aantal functies, diensten, toepassingen of hulpprogramma's. Ook is het mogelijk dat u tijdens een browsersessie uw wachtwoord vaker zult moeten opgeven. Controleer de instellingen van uw browser of apparaat voor meer informatie over het blokkeren, verwijderen of uitschakelen van deze technologieën.

Doorgaans zorgen deze technologieën ervoor dat relevante informatie in uw browser of op uw apparaat kan worden opgeslagen door onze websites, diensten, toepassingen en hulpprogramma's en kan worden ingelezen om u te identificeren bij onze servers of interne systemen. Indien van toepassing beschermen we onze cookies en andere soortgelijke technologieën door toewijzing van een unieke id die alleen wij en/of onze geautoriseerde serviceproviders kunnen interpreteren. Er worden door ons geen persoonlijke gegevens opgeslagen in cookies of andere soortgelijke technologieën.

Alle persoonlijke gegevens die door ons worden verzameld en opgeslagen door middel van deze technologieën, zijn onderworpen aan voorafgaande kennisgeving en toestemming. Uw toestemming wordt door ons verkregen nadat wij een transparante kennisgeving van het gebruik van de technologieën hebben gegeven, en u de mogelijkheid hebben gegeven om ervoor te kiezen om deze technologieën uit te schakelen zoals hierboven vermeld.

Deze site neemt deel aan de CIM Internet Studie. Sites met het logo verzamelen informatie over het aantal bezoekers en het aantal bezochte pagina’s met behulp van cookies.

De informatie die verzameld wordt in het kader van deze studie is volledig anoniem. Ze dient uitsluitend voor de vergelijking van bezoekersaantallen op de deelnemende sites. Op de website van het CIM vindt u meer informatie over de studie en de resultaten van de meting.

Wij verzamelen socio-demografische gegevens en profielgegevens om deze op anonieme wijze op te slaan in een zoekertjecookie. De zoekertjecookies bevatten geen persoonsgegevens.

De informatie die wij aan de hand van zoekertjecookies verzamelen, wordt gebruikt om de efficiëntie van de publiciteit te meten en om de zoekertjes beter af te stemmen op uw mogelijke interesses op onze eigen website.

Ons gebruik van deze technologieën valt in de volgende algemene categorieën:

1. Operationele redenen. Wij kunnen gebruikmaken van cookies, webbakens of andere soortgelijke technologieën die noodzakelijk zijn voor de werking van onze websites, diensten, toepassingen en hulpprogramma's. Dit omvat technologieën die u toegang geven tot onze websites, diensten, toepassingen en hulpprogramma's, die vereist zijn voor het identificeren van onregelmatige websiteactiviteiten, het voorkomen van fraude en het verbeteren van de veiligheid, of die u toelaten om gebruik te maken van onze functies zoals winkelwagentjes, bewaarde zoekopdrachten en soortgelijke functies;

2. Prestatiegerelateerd. We kunnen cookies, webbakens of andere soortgelijke technologieën gebruiken om de prestaties van onze websites, toepassingen, diensten en hulpprogramma's te beoordelen. Dit kan een onderdeel zijn van onze analyses waarmee we trachten te achterhalen hoe onze bezoekers gebruikmaken van onze websites, bepalen of u hebt gebruikgemaakt van ons berichtsysteem, bepalen of u een object of een link hebt bekeken, of om de inhoud van onze websites, toepassingen, diensten of hulpprogramma's te verbeteren;

3. Functiegerelateerd. We kunnen cookies, webbakens of andere soortgelijke technologieën gebruiken die ons in staat stellen om verbeterde functies aan te bieden wanneer u gebruikmaakt van onze websites, diensten, toepassingen of hulpprogramma's. Dit kan onder meer inhouden dat u wordt geïdentificeerd wanneer u zich aanmeldt bij onze websites, of dat de door u opgegeven voorkeuren, interesses of in het verleden bekeken objecten worden bijgehouden zodat we de presentatie van de inhoud in onze websites kunnen verbeteren;

4. Advertentie- of targetinggerelateerd. We kunnen gebruikmaken van eerste-partijcookies of cookies van derden en webbakens om inhoud aan te bieden, inclusief advertenties die aansluiten op uw interesses, zowel in onze websites als in websites van derden. Dit omvat eveneens het gebruik van technologieën waarmee we trachten te achterhalen of de aangeboden advertenties en inhoud voor u nuttig waren, bijvoorbeeld door na te gaan of u op een advertentie hebt geklikt.Als u wilt afzien van alle andere soorten technologieën waarvan we gebruikmaken in onze websites, diensten, toepassingen of hulpprogramma's, kunt u dit doen door deze te blokkeren, verwijderen of uit te schakelen als uw browser of apparaat dit toelaat.

Het gebruik van deze technologieën door geautoriseerde externe serviceproviders

Soms werken we samen met andere bedrijven (vaak serviceproviders genoemd) die cookies van derden, webbakens of soortgelijke technologieën kunnen plaatsen om met onze toestemming gegevens op te slaan in onze services, toepassingen en hulpprogramma's. Deze serviceproviders helpen ons om een betere, snellere en veiligere ervaring aan te bieden.

Deze serviceproviders gebruikmaken van deze technologieën gebruiken om ons te helpen bij het aanbieden van onze eigen inhoud en advertenties en het verzamelen van anonieme meetgegevens en analyses. We staan niet toe dat deze serviceproviders uw persoonlijke gegevens op onze websites of in onze diensten, toepassingen of hulpprogramma's verzamelen voor eigen doeleinden. Deze dienstverleners zijn gebonden aan vertrouwelijkheidsovereenkomsten met ons en andere wettelijke beperkingen op het gebruik of verzamelen van persoonlijke gegevens. Cookies van derden zijn gebonden aan het privacybeleid van de derde partij.

Met uitzondering van het gebruik van dergelijke technologieën door onze serviceproviders of andere geautoriseerde derden staan wij niet toe dat inhoud van derden op onze websites (zoals objectaanbiedingen, berichten tussen leden, zoekertjes, commentaren, beoordelingen enz.) gebruikmaakt van cookies, webbakens, lokale opslag of soortgelijke technologieën voor traceringsdoeleinden of voor het verzamelen van persoonlijke gegevens. Als u vermoedt dat een aanbieding of andere inhoud van derden op een van onze websites persoonlijke gegevens verzamelt of gebruikmaakt van traceringstechnologieën, kunt u dit melden aan redactie@2dehands.be (België) of redactie@tweedehands.nl (Nederland).

Netwerkadverteerders en uitwisseling van advertenties door geautoriseerde derden.

Wij kunnen gebruikmaken van derde partijen, bijvoorbeeld netwerkadverteerders en diensten voor het uitwisselen van advertenties, om advertenties aan te bieden. Deze externe netwerkadverteerders en diensten voor het uitwisselen van advertenties kunnen gebruikmaken van cookies, webbakens soortgelijke technologieën om gegevens te verzamelen. Zij kunnen ook uw apparaat-id, IP-adres of IDFA (identificatiecode voor adverteren) verzamelen. De gegevens die door deze derden worden verzameld, kunnen door ons worden gebruikt om meer relevante advertenties aan te bieden op onze websites of elders op het internet. Cookies van derden zijn gebonden aan het privacybeleid van de derde partij.

Meer informatie over advertentiegerelateerde cookies van derden en hoe u ervan kunt afzien,vindt u op de volgende externe websites:

- http://www.youronlinechoices.eu
    - http://www.aboutads.info/choices (alleen beschikbaar in het Engels).
    - http://www.networkadvertising.org/choices (alleen beschikbaar in het Engels).

• 1. Klik op Inloggen.
    2. Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul uw e-mailadres in.
    3. 2dehands.be stuurt u een e-mail: volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord.

Geen e-mail? Kijk dan eens in uw map met ongewenste e-mail (spam) en voeg noreply@2dehands.be (België) of noreply@tweedehands.nl (Nederland) toe aan uw adresboek.

Vindt u de e-mail ook hier niet? Vraag dan opnieuw uw wachtwoord aan via ‘Wachtwoord vergeten’.
  • Nee, dat hoeft niet. Als u uw 2dehands.be profiel verbindt met uw Facebookaccount worden beide accounts door 2dehands.be aan elkaar gekoppeld.
  • Om de verbinding tussen uw 2dehands.be profiel en Facebook te verbreken, moet u de Privacyinstellingen  in uw Facebookaccount aanpassen. Als dat gebeurd is, kan u niet meer inloggen op 2dehands.be via Facebook. U kan de verbinding wel altijd herstellen. Zie: 'Hoe koppel ik mijn 2dehands.be profiel aan mijn Facebookaccount'.
  • Eerst moet u de verbinding van het profiel dat met Facebook verbonden is verbreken. Log nadien in met het 2dehands.be profiel dat u aan Facebook wil koppelen, en klik dan op de Facebookknop (icoontje met F connect).
  • Hebt u al een Facebookaccount? Klik dan op 2dehands.be onder Inloggen op de Facebookknop (icoontje met F connect). Hebt u nog geen 2dehands.be profiel? Dan wordt er een 2dehands.be profiel aangemaakt via uw Facebookgegevens.
  • Ja, u hebt een e-mailadres nodig voor alle communicatie over uw zoekertjes. Vul dit in op de registratiepagina: u ontvangt dan per mail een link om uw account op onze website te activeren. We bewaren uw gegevens uiteraard veilig. Uw e-mailadres wordt niet gebruikt voor ongewenste e-mail (reclame) en uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Enkel bij overtreding van onze gebruikersvoorwaarden of misbruik van het reglement kunnen ze eventueel doorgegeven worden aan politie, justitie of derden. Lees zeker ook even het Privacy Statement en de gebruiksvoorwaarden van onze website.
  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Check eerst dit:

1. Hebt u het juiste e-mailadres ingegeven (zonder tikfout)?
    2. Is onze bevestigingsmail misschien in uw spambox beland?
    Tip: Voeg noreply@2dehands.be (België) of noreply@tweedehands.nl (Nederland) toe aan uw adresboek. Zo vermijdt u dat onze mails als ongewenst/spam worden beschouwd.

Geen resultaat? Log opnieuw in op onze website. U krijgt dan de melding dat de bevestingingsmail opnieuw verstuurd wordt, en even later zit de e-mail in uw mailbox.

Succes!
  • Als u reageert op een zoekertje, ontvangt de verkoper uw e-mailadres: zo kan hij u contacteren. Uw gegevens dienen voor communicatie over uw zoekertjes. We bewaren uw gegevens uiteraard veilig. Uw e-mailadres wordt niet gebruikt voor ongewenste e-mail (reclame) en uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Enkel bij overtreding van onze gebruiksvoorwaarden of misbruik van het reglement kunnen ze eventueel doorgegeven worden aan politie, justitie of derden. Lees zeker ook even het Privacy Statement en de gebruiksvoorwaarden van onze website.
  • Als u uw 2dehands.be profiel linkt aan Facebook geeft u 2dehands.be de toestemming om uw 2dehands.be profiel te integreren met Facebook: we importeren o.a. uw Facebook profielfoto. Op 2dehands.be kan u uw profielinfo altijd aanpassen via ‘mijn profiel’ op uw Persoonlijke pagina: deze wijzigingen hebben nooit invloed op uw Facebook account.
  • U hebt enkel een actuele webbrowser (de meest recente versie van Firefox, Safari, Chrome of Internet Explorer) nodig. Tip: accepteer via uw browser Javascript en Cookies voor het beste resultaat.