Zoekertjes

• U kunt uw Admarkt Topzoekertje na plaatsing altijd nog wijzigen.

Een Admarkt Topzoekertje wijzigt u in een aantal simpele stappen:
    1. Log in op https://admarkt.2dehands.be
    2. In het Admarkt overzicht klik je op de zoekertje titel om het Topzoekertje te openen. Je kunt nu je wijzigingen doorvoeren.
    3. Klik op Opslaan. Je Topzoekertje is nu gewijzigd.

Tijdens het wijzigen van je Topzoekertje kunt u niet zelf de rubriek aanpassen.
    Wilt u toch het zoekertje in een andere rubriek plaatsen, pauzeer of verwijder het zoekertje dan en plaats hem vervolgens opnieuw in de gewenste rubriek. Zo voorkomt u dubbele kosten.
  • U kunt de positie van uw Admarkt Topzoekertje verbeteren door uw CPC te verhogen.
    Dit zorgt ervoor dat uw zoekertje op een hogere pagina komt en hierdoor je relevantie beter wordt.  Daarnaast kunt u uw klikratio verbeteren door uw zoekertje te verbeteren.
  • De advertenties die u wilt plaatsen moeten opnieuw worden aangemaakt in de advertentieomgeving van 2dehands.be, omdat dit een andere website is.

• Nee, u kunt uw Vlaamse zoekertjes in het Nederlands plaatsen op 2dehands.be en uw Waalse zoekertjes in het Frans op 2ememain.be. Op de sites worden alleen de Admarkt advertenties getoond in de taal van de website.

• Voordat u een Admarkt Topzoekertje kunt plaatsen, dient u eerst toegang te krijgen tot de Admarkt omgeving. U doet dit door het formulier in te vullen op https://www.2dehands.be/admarkt.
    U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld, zodat we uw aanmelding in orde kunnen maken.
    Nadat u zich heeft aangemeld en u van ons een bevestigingsmail heeft ontvangen, kunt u beginnen met het plaatsen van uw eerste Admarkt Topzoekertje. Een Admarkt Topzoekertje plaatst u in een aantal simpele stappen:
    1. U logt in op de Admarkt console op https://admarkt.2dehands.be
    2. In uw Admarkt overzicht selecteert u de optie "Plaats zoekertje".
    3. Kies vervolgens de afdeling, rubriek en categorie waarin u wilt adverteren.
    4. Stel uw zoekertje op.
    5. Stel uw budget en Cost per Click (CPC) in.