Account

• In de Admarkt omgeving kunt u:
    • Budget, CPC en status aanpassen voor meerdere zoekertjes tegelijk.
    • Rapportages uitdraaien met of zonder verwijderde zoekertjes.
    • Mogelijkheden om meerdere foto’s tegelijkertijd te uploaden en deze te sorteren.
    • Filteren op status en categorie binnen je zoekertjes-overzicht.
    • Makkelijker je categorie selecteren als je een nieuw zoekertje aan wil maken.
  • Heeft u nog geen account voor adverteren op 2dehands? Meld u dan aan op https://www.2dehands.be/admarkt
    U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld door onze medewerkers om de Admarkt registratie in orde te maken.
  • Ja, het e-mailadres van een account kan gewijzigd worden, net als de username, het telefoonnummer en de postcode.

• Krijgt u bij het inloggen een melding dat uw Admarkt account is geblokkeerd?
    Dan kunt u hier geen gebruik meer van maken.
    Wij blokkeren uw account alleen als u Admarkt anders gebruikt dan in onze regels en voorwaarden staat.
    Lees onze regels en voorwaarden goed. Hierin staat wat wel en niet mag en mogelijk waarom wij uw account blokkeren. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

• U kunt inloggen in uw Admarkt account via: https://admarkt.2dehands.be. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in. Klik op de knop 'Inloggen'. Als u bent ingelogd dan staat uw naam rechts bovenaan de pagina. U kunt uitloggen door op de link 'Uitloggen' te klikken.

Het is niet mogelijk om met uw Marktplaats account in te loggen op https://admarkt.2dehands.be

Voor 2dehands gebruikt u de gegevens die u heeft gebruikt bij aanmelding voor de 2dehands Admarkt omgeving. Heeft u nog geen account voor adverteren op 2dehands? Meld u dan aan op  https://www.2dehands.be/admarkt