Bedankt voor uw reactie. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Wat nu?

1. Klik op Inloggen. 
2. Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul uw e-mailadres in. 
3. 2dehands.be stuurt u een e-mail: volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord. 

Geen e-mail? Kijk dan eens in uw map met ongewenste e-mail (spam) en voeg noreply@2dehands.be (België) of noreply@tweedehands.nl (Nederland) toe aan uw adresboek.

Vindt u de e-mail ook hier niet? Vraag dan opnieuw uw wachtwoord aan via ‘Wachtwoord vergeten’.

Wilt u direct met ons in contact komen?

e-mail ons