Hoe kan ik na een chatgesprek een waardering plaatsen?

Via de chat is dit mogelijk zonder het e-mailadres van de bezoeker te hebben!

Ga naar de profielpagina van de (ver)koper of bieder door op zijn naam te klikken. Onderaan staat de titel ‘Uw ervaring met deze persoon’. Geef hier een positieve (+), neutrale (o) of negatieve (-) waardering en motiveer dit via het invulveld commentaar. Klik op ' plaats!' en u krijgt via e-mail een bevestigingslink. Als u hierop klikt, wordt de waardering toegevoegd aan het profiel van de (ver)koper of bieder.

De adverteerder kan direct een waardering plaatsen op het profiel van de geïnteresseerde bezoeker als hij/zij via de chat contact opneemt met hem/haar. Zodra de adverteerder op de chat reageert, is het voor de potentiële koper ook mogelijk om een waardering te plaatsen op het profiel van de adverteerder.

Het plaatsen van een waardering na een chatgesprek is momenteel alleen mogelijk via de desktop versie van 2dehands.be. Achter de schermen wordt hard gewerkt om deze mogelijkheid ook via de mobiele website en applicatie toe te passen!